Birileri bi akil versin

hry1986

isyankar asi
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
42
2
6
38
Arkadaslar yaklasik bir bucuk yildir ayni firmalda muhasebe yapiyorum ilk girdimde sevmemistim ama mecbur calistim zor durumdaydim zaman gectikce paton bana senden hoslaniyorum dedi bigun bende butarz konusmalar yapmayalim dedim ama adam he bire orama burama bakiyo hissediyorum pantolonlarim ayakkabilarim hakkinda yok nasil bisi fln soru soruyo terslicem kavga etcez kavgazi bi.kisilik diilimdir simdi.artik uzun zamandir hic bisekilde bise yok bise demiyor ama bukez ben ice sogudum ya isten ciksam is bulamammktan korkuyorum ev aldik esya aldik borclari.var ote yapdan kpss sinavina gircem dersane borcu biyandan acik ogretim ya sasirdim napcami bilmiyorum yani kafam durdu yukari tukursem sakal.assa biyik oyle bisey.ama emin oldum bise artik ayaklarim zorla gotueuyo

adamın yaptığı hiç etik değil. eğer dediğiniz gibi oranıza buranıza bakıyorsa bu sanırım mobbing e giriyor. bilmiyorum şikayet için bir mercii var mı ama çok huzursuzsanız o işten ayrılın. aklıma da hülya avşarın oynadığı sekreter filmi geldi nedense

Evli misin yani?

Eşin bunları biliyor mu? Bir de adamla yanlız kaldığın oluyor mu?

Ben bekarim kizlar adam surekli pantolonlarim hakkinda soru soruyo tobe ya adamla yalniz kalmiyorum muhabbette etmiyorum is haricinde awa uzun zawandir bisi yok 3 aydir yani awa iste 1 kere huzursuzluk varsa iste olmuyo adam 65 yasinda bide benden kucuk kizi var

Ben olsam şikayet edip, hemen işten çıkardım ya. Korkardım o adamla çalışmaktan. Sürekli bakması da zaten diken üstünde tutardı beni hep.
Sapık patrona katlanmaktansa iş bulana kadar biraz sıkıntı çekersiniz. Ama kafanız rahat olur.

AA ben adamın ağzının payını verir , İşyerındeki butun çalışanlara onu rezil eder , istifa verip çıkarım..
Koocamdan asla boyle birşey saklayamamm..

Şu meşhur patron konusu
Yeni üyelikle yeni bi patron fantazisi
Oranı buranı mıncırıyodu gecen konunda bu kadar terbiyesiz olma

İşini bul sonra da cık diğer yerden .

çüş bu mesajınla konuyu takibe almak istedim

Neden hala ordasın ? Göz mü yumuyorsun sana bakmasına en katlanamadığım ve katlanamayağım şey o gözleırnı oyarım ş*refisiz.
O adamın yanında çalışcağıma aç kalırım. Bence derhal ayrıl. Allah korusun haberlerde neler okuyoruz..

Şu meşhur patron konusu
Şu meşhur patron konusu

bak canım burda bi sorunumu açtım herkes gibi ben burda orospuluk yapmıyorum düzgün şekilde çalışmaya çalışıyorum üstelik kimse beni,m oramı buramı mıncırdayamaz kim benden önce böle bi konu açtıda mıncırdanıyodu bunu b,ilemem ama sende emin olmadan böyle hakatette bulunamassın kimsinki sen bana terbiyesiz diosun benim üyeligime bak ne zaman açılmıs be zamandan beri varmısısım burda terbiyesiz olan sensin asıl bilip bilmeden konusamassın

ya aslında suydu ya adam 65 yaşında niyet nedir dedim adamın günahına girmek istemedım açıkcası çünki hep kızım die sesleniyo bana ve halada oyle sesleniyo ama adamın pantolonuma bakması gıcıma gıttı bide dengesiz iş konusunda sölüyo bişiyı sonra ben sölemedim felan filan beni zan altında bırakıyo bu kadar zaman bekledim çünki ailemin geliri ev borcuna gidio benimkide kpss kursuna ve açık ögetim yani okul giderlerine ve eşya aldık onun borcuna gidio bide ben kreredi çektim 2,000.00 tl kaldı borc braz sabredim dedim borcum bitsin die sabredim dedim el kol hareketi yok bi sozunu daha duyarsam çıkarım demiştim ama duymasamda artık rahatsız oldumya geriyo beni kızlar napım çok zor durumdayız evi almasaydık öle işte bide benim saçlarım çok dökülüyodu doktor çare bulamadı prp mezo yapcaz dedi bide onun borcuna girdim bu yuzden yani kafamda düşünecegim bişe olmasa çoktan çıkardım vekafam karılmazdı ya anlıcanız ben biraz aslında dertleşmek istedim oyle yani

zaten ilk başta pantolon taş felan sonrada dedi hoşlanıyorum bende butarz konusmalardan hoşlanmıyorum ozamandaır bişe 3 aydır ama bi kere gıcık oldum ama geldindede ben yürürken baktını gölerinin üzerimde oldunmu hissediyorum rahatsızlık işte evet çıkmalıydım ama işte zor durumda olmak bu noktaya getirid hep bırak çık dedim snradan huriye sabret kendi borcun bitsin öle dedim öle işte kızlar

Kirkindan sonra azmis amca ama tenesir paklamamis. Şikayet et bence

Bence hemen çıkmalısın seni daha fazla takıntı yapmadan. Çıkamıyorsan da iş ara başvur bir yerlere haber gelince çık hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…