Arkadaslar yaklasik bir bucuk yildir ayni firmalda muhasebe yapiyorum ilk girdimde sevmemistim ama mecbur calistim zor durumdaydim zaman gectikce paton bana senden hoslaniyorum dedi bigun bende butarz konusmalar yapmayalim dedim ama adam he bire orama burama bakiyo hissediyorum pantolonlarim ayakkabilarim hakkinda yok nasil bisi fln soru soruyo terslicem kavga etcez kavgazi bi.kisilik diilimdir simdi.artik uzun zamandir hic bisekilde bise yok bise demiyor ama bukez ben ice sogudum ya isten ciksam is bulamammktan korkuyorum ev aldik esya aldik borclari.var ote yapdan kpss sinavina gircem dersane borcu biyandan acik ogretim ya sasirdim napcami bilmiyorum yani kafam durdu yukari tukursem sakal.assa biyik oyle bisey.ama emin oldum bise artik ayaklarim zorla
aferin basarilarinin devamini biliyoruz. Bi de utanmadan esinin yüzüne bak.
çüş bu mesajınla konuyu takibe almak istedimBen bekarim kizlar adam surekli pantolonlarim hakkinda soru soruyo tobe ya adamla yalniz kalmiyorum muhabbette etmiyorum is haricinde awa uzun zawandir bisi yok 3 aydir yani awa iste 1 kere huzursuzluk varsa iste olmuyo adam 65 yasinda bide benden kucuk kizi var
Neden hala ordasın ? Göz mü yumuyorsun sana bakmasına en katlanamadığım ve katlanamayağım şey o gözleırnı oyarım ş*refisiz.Ben bekarim kizlar adam surekli pantolonlarim hakkinda soru soruyo tobe ya adamla yalniz kalmiyorum muhabbette etmiyorum is haricinde awa uzun zawandir bisi yok 3 aydir yani awa iste 1 kere huzursuzluk varsa iste olmuyo adam 65 yasinda bide benden kucuk kizi var
Şu meşhur patron konusu
Yeni üyelikle yeni bi patron fantazisi
Oranı buranı mıncırıyodu gecen konunda bu kadar terbiyesiz olma
Şu meşhur patron konusu
Yeni üyelikle yeni bi patron fantazisi
Oranı buranı mıncırıyodu gecen konunda bu kadar terbiyesiz olma
Kirkindan sonra azmis amca ama tenesir paklamamis. Şikayet et benceBen bekarim kizlar adam surekli pantolonlarim hakkinda soru soruyo tobe ya adamla yalniz kalmiyorum muhabbette etmiyorum is haricinde awa uzun zawandir bisi yok 3 aydir yani awa iste 1 kere huzursuzluk varsa iste olmuyo adam 65 yasinda bide benden kucuk kizi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?