• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birileriyle tanisma korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berenns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
80
25
3
26
Benim ilişki, tanışma görüşme, date gibi şeylerle ilgili fobim/korkularım var galiba arkadaşlar. Zaten bizzat gelip konuşan adım atan pek olmuyor ama böyle tanıdıklar aracılığıyla birileriyle görüştürmek isteyenler oluyor hepsini hiç tanımadan reddediyorum. Aslinda merak da ediyorum o kişileri ama bulustugumuzda ya beni begenmezse, ya kendimi kötü hissettirecek bir şey yaparsa, ya ben komik/rezil bir şey yaparsam, söyle olursa böyle olursa diye düşünceler uzayıp gidiyor. Böyle tanıdıkların araya girdiği görüşmeler direkt evlilik için olduğu için belki de böyleyim. Çünkü evlilik için kendimi hazır hissetmiyorum sadece karşılıklı aşk yaşamak istiyorum şimdilik. Ama cevremddkiler ne kadar kişiyle tanışırsan o kadar iyi diyor, işte orada da benim korkularim ve cesaretsizligim devreye giriyor bir de evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum aileme karşı falan. Bir de uzun zaman sonra aynı ortamda bulunduğum birinden hoslanmistim o da benden hoşlanıyor sandım hatta emindim ama sanırım öyle bir şey yok. Yani sıradan biri gibi görüyor büyük ihtimalle beni. Bu durum da beni baya sarstı. Onda da suçu kendimde arıyorum çok mu soğuk durdum çok mu dengesiz davrandım falan diye. Yani anlayacağınız sürekli bu konularla kendimi sorguluyorum duygusal olarak yoruldum ve Aşırı duygusal boşluktayım ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Benim ilişki, tanışma görüşme, date gibi şeylerle ilgili fobim/korkularım var galiba arkadaşlar. Zaten bizzat gelip konuşan adım atan pek olmuyor ama böyle tanıdıklar aracılığıyla birileriyle görüştürmek isteyenler oluyor hepsini hiç tanımadan reddediyorum. Aslinda merak da ediyorum o kişileri ama bulustugumuzda ya beni begenmezse, ya kendimi kötü hissettirecek bir şey yaparsa, ya ben komik/rezil bir şey yaparsam, söyle olursa böyle olursa diye düşünceler uzayıp gidiyor. Böyle tanıdıkların araya girdiği görüşmeler direkt evlilik için olduğu için belki de böyleyim. Çünkü evlilik için kendimi hazır hissetmiyorum sadece karşılıklı aşk yaşamak istiyorum şimdilik. Ama cevremddkiler ne kadar kişiyle tanışırsan o kadar iyi diyor, işte orada da benim korkularim ve cesaretsizligim devreye giriyor bir de evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum aileme karşı falan. Bir de uzun zaman sonra aynı ortamda bulunduğum birinden hoslanmistim o da benden hoşlanıyor sandım ama sanırım öyle bir şey yok. Yani sıradan biri gibi görüyor büyük ihtimalle beni. Onda da suçu kendimde arıyorum çok mu soğuk durdum çok mu dengesiz davrandım falan diye. Beni niye sevsin ki suratsiz silik bir tipim falan diyorum. Yani anlayacağınız sürekli bu konularla kendimi sorguluyorum duygusal olarak yoruldum ve Aşırı duygusal boşluktayım ne yapmalıyım
Korkularınız konusunda birşey demeyeceğim bana böyle başkasının tanıştırması çok eksik geliyor mu demeliyim.beni görüp beğenip kendi tanışmak istemiyorsa hiçbir anlam ifade etmiyor benim için.o saatten sonra ilişki yürüse de istemem.benim de öyle bir takıntım var

Korkularınız konusunda birşey demeyeceğim bana böyle başkasının tanıştırması çok eksik geliyor mu demeliyim.beni görüp beğenip kendi tanışmak istemiyorsa hiçbir anlam ifade etmiyor benim için.o saatten sonra ilişki yürüse de istemem.benim de öyle bir takıntım var
Aynen ben de öyle düşünüyorum biraz da o yüzden kabul etmiyorum zaten. Ama herkes zamanla olur oturduğun yerden aşkı nasıl bulacaksın diyor o da haklı geliyor

Siz nasıl davranırsanız davranın birisi sizi seviyorsa sever sevmiyorsa sevmez. Bazen ağzınızla kuş tutsanız sevmezlerse sevmiyorlar, çok 'kötü' de olsanız seveceklerse seviyorlar. O yüzden kendiniz olun ve buluşmalara çekinmeden gidin. Sizi seven her halinizle siz olduğunuz için sevsin.

akliniza yatan insan olursa görüşün tabi.Hemen evlenecek siniz diye bir şey yok.bir çay icersiniz.Bir yemek yersiniz.Herkesi reddederseniz işini zor olur.En azından bir resmine felan bakın kafanızda bir şeyler oluşsun😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X