Doğuma Hazırlık Birimiz Hepmiz, Hepmizi Birimiz icin.. :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi Bebek Bezini tavsiye ediyorsunuz Arkadaslar?

• Baby Star

OY: 0 0,0%
  • Canbebe

• Evy Baby

• Giggles

• Huggies

OY: 2 40,0%
  • Molfix

• Pampers Prima

OY: 3 60,0%
  • Diger/Baska..

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Canlar..
Yine telasli bi sekilde yaziyorum inanin..
Herkes birseyler demeye baslaynca en iyisi sizin tecrübeleriniz diyip sizlere sormak istedim..
Nereye gitsem farkli birsey duyuyorum..
Cogu kisi bana simdiden bebek bezleri alip kenara koymami söyledi..
iyi bir fikirmi bilmiyorum..
Bazilarida prima sadece marka molfizde ayni diyor..
Bazilarida en iyi prima diyor..
Birbirimize yardim edelim Canlar..

Benim kafam yine karisti en sagliklisi ve bebegim icin uygun olan hangisi bilmek istedim
belki herkes merak ediyordur ve bilmek istiyordur diye
Anketle isimizi kolaylastirmak istedim böylece cogunluk kararini daha kolay verebilir
Hangi bebek bezini kullanacagina :)

Herkese Hayirli Dogumlar..
ALLAHim bebeklerimiz hayirica Sagliklica kucagimiza almamizi nasip eylesin insALLAH..

başka şeyi anladımda bebek bezini neden alıp koyacaksın onu anlamadım doğum çantana 1 paket alır koyarsın şimdilik hem onun markasına ne sen nede kullananlar karar verebilir bebeğin cildine göre değişir benim arkadaşlarımda çevremde herkes farklı farklı kullanıyor kimisine prima pişik yaparken molfix iyi geliyo ben evy baby aldım şimdilik bebek olunca deneyerek kullanacaz o yüzden küçük bi paket aldım zaten alıp alıp koyduğunda bebeğin cildine iyi gelmediğinde ne yapacaksın onları başka ihtiyaçlarna öncelik ver bence

Bilmiyordumki ben..
beni hemen inandiriyorlar :/
Bebek bezi yetismez simdiden her ay 1 tane fln alin kenara koyun diyenler oldu bana ben bi bebege gitmistim yenidogan cok tatli bi bebekti orda bana simdiden biriktirebilicegimi sonra daha kolay olur senin icin dediler bende dedim sizlere sorayim ben bi hangisi bebek icin daha saglikli felan diye bilmiyorumki bende tam olarak..

Bu arada cvp yazdiginiz icin cok tsk ederim bi yorum bekliyorum bende tsk ederm yorumunuz icin..
simdi ben de primadan ve digerlerinden yenidoganindan kücük paketlerinden alip mi deneyerekmi kullanayim sizce?

primanın yenidoğan bezinde sorun yaşamadık ama ne zaman ki 2 no'ya geçtik o zaman dertler başladı. çok çabuk şişiyor, pişik yapıyor en kötüsü de parfümlü, kozmetik içermesi belki de alerji yapan huggies organik pamukluya geçtik, kızçemin poposu rahat etti.
bu arada yenidoğan dönemi için 1 paket alın, sonrasında bez allerji yapmazsa devamını getirirsiniz. bir bebeğe yarayan diğerine yaramayabiliyor.
stok yapacaksanız uni baby kampanyalarını takip edin. normalde 3'lüsü 12 lira civarındayken 6.90'a inmişti geçenlerde migrosta. sadece su ve pamuk içeriyor alkolsüz,parfümsüz ve en önemlisi paraben yok.

Son düzenleme:
primanın yenidoğan bezinde sorun yaşamadık ama ne zaman ki 2 no'ya geçtik o zaman dertler başladı. çok çabuk şişiyor, pişik yapıyor en kötüsü de parfümlü, kozmetik içermesi belki de alerji yapan huggies organik pamukluya geçtik, kızçemin poposu rahat etti.
bu arada yenidoğan dönemi için 1 paket alın, sonrasında bez allerji yapmazsa devamını getirirsiniz. bir bebeğe yarayan diğerine yaramayabiliyor.
stok yapacaksanız uni baby kampanyalarını takip edin. normalde 3'lüsü 12 lira civarındayken 6.90'a inmişti geçenlerde migrosta. sadece su ve pamuk içeriyor alkolsüz,parfümsüz ve en önemlisi paraben yok.

Cok Tsk ederim cnm..
Bu arada huggies tamamen organikmi ?

evet,iki çeşidi var biri organik pamuklu ve üstünde de yazıyor. ama diğeri de kokulu değil. prima yenidoğan dışındakileri parfümlü yapmış bu bana çok sağlıksız geliyor.kimyasal sonuçta

Back
X