Birinci doğmadan ikinci bebek :))

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar 7 aylik hamileyim ins hayirlisiyla bebegime kucagima alirsam hic korunmayi dusunmuykrum dogumdan sonra ikinci de hemen olsun diyorum sizce zor mu olur ama cok istiyorum ikiz gibi büyürler diye düşünüyorum

Bebeğinin süte ihtiyacı var. İkinci fikri güzel bende hemen istedim. Ama doktorum kızımın sütüme ihtiyacı olduğunu anne sütü almazsa ilerde karşısına çıkacak tüm hastalıklarda bunun etkisi olacağını ve bebeğin ilk 1 seneki bağışıklığını anne sütü düzenliyormuş.

Ben kardesimle ikiz gbi buyudum. Anne acisindan guzel ikisi de buyuyo aradan cikiyo. Yakin yas aralkli kardes olmasi da guzel
Ama sut faktoru var, ilgi faktoru var,maddi faktor var.
Odagi kendinizdrn ziyade dunyaya gelecek bebeginize ve potansiyel kardesinin mahrum kalacagi seylere cevirin derim

Canım ilk zamanlar 3 ay uyku düşünme kendine o yüzden zor olur,hamilelik bulantısı falan bir yandan bebek,benim şu an büyük 2 yasında hayırlısıyla 2 aya kalmaz ikinciyi kucağıma alıcam inşallah, ben öyle daha uygun buldum isteyerek yaptım,şimdi büyüğü konuşuyor kendini ifade ediyor ,az çok bana bağımlılığı azaldı rahat geçer diye düşünüyorum lohusa dönemi ikincide,2 yaş ara ideal derim ben

sizde haklisiniz kizlar dogrz diyorsunuz belki gercekten bebegimi kucagima alınca vazgececem bilemiyorum ama simdilik oyle istiyorum cunku iki senelik evliyim ve bebek cok istiyorduk hic korunmadik iki kez düşük yaptim ve kurtajdan sorna uzun bi süre hamile de kalamadim o yuzden oyle dusunuyorum hic korunmadan ikinciyi de yapim diye

Back
X