• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinci gebelik ve ikinci gebelik belirtileri ile ilgili farklılıklar

endikasyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
29
12
38
39
Arkadaslar Merhaba bundan bir sene önce 9 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum kurtajdan sonra sıkıntılarım oldu 3 ay adet göremedim ılacla vs adetimi oldum 6 7 aydır bebek denemelerimiz olumsuzdu sadece bu ay 4 gün geçti adet olmadım önceki gebeligimde gogus agrisi ve şişkinlik dayanilmazdi şimdi ise hiç ağrı ve şişkinlik yok 10 gün bekleyip test yaptıricam aranızda ikinci gebeliginde hiç belirti yasamayan var mı çok korkuyorum dış gebelik olur diye

Arkadaslar Merhaba bundan bir sene önce 9 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum kurtajdan sonra sıkıntılarım oldu 3 ay adet göremedim ılacla vs adetimi oldum 6 7 aydır bebek denemelerimiz olumsuzdu sadece bu ay 4 gün geçti adet olmadım önceki gebeligimde gogus agrisi ve şişkinlik dayanilmazdi şimdi ise hiç ağrı ve şişkinlik yok 10 gün bekleyip test yaptıricam aranızda ikinci gebeliginde hiç belirti yasamayan var mı çok korkuyorum dış gebelik olur diye
Merhabalar : kanda gebelık testı vermenız ve sonuca gore muayene olmanız faydalı olucaktır. Diğer bulgular subjektıf degısıklıklerdır( kesın olmayan)
0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Back