Doğuma Hazırlık Birinci hastanesi veya Dr ilknur adanır atabay’a gidenler bakabilir mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sadomm34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
83
23
3
26
Kızlar merhaba evim yakuplu birinci hastanesine çok yakın orada ilknur adanıra gitmeyi düsünüyorum ama daha önce giden var mı? Normal dogumu destekliyor mu? Ablam baska bir hastanede 8ay önce dogum yaptı sezeryan olarak ama doktorun işine öyle geldigi için yapmıs gibi geldi bize.ben normal dogum istiyorum gercekten ciddi bir engel varsa sezeryana dönerim onun harici doktor rahat etsin diye sezeryan olmak istemiyorum siz ilknur hanıma gittiniz mi memnun kaldınız mı? Ya da sevmediginiz seyler oldu mu?

Ben aynı hastanede Münübe hanıma gidiyordum ama şuan hastanede olmadığını söylediler son aradığımda. Hastaneden mi ayrıldı yoksa izne mi ayrıldı bilemediğim için henüz arayışa da giremedim. Siz İlknur hanıma gittiniz mi, gittiyseniz memnun kaldınız mı? Hastane yeni ve temiz olduğu için tercih etmek istiyorum ama doktorun nasıl olduğu daha önemli şu süreçte

Evet iki kere gittim doktordan gayet memnunun siz soru sormadan her ayrıntıyı söylüyor bayram arifesi gittigimde kontrole cig ete dokunma yicegin eti cok iyi pişir yolculuk yapıcaksan 3-4saat kadar yol gidebilirsin gibi bilgileri hemen verdi ben sormadan bebegi de cok iyi inceliyor yüzü bize dönüktü bir süre ugrastı sırtını dönsün kemiklerine bakıyım diye. Ve catı muayenesini de 39da yapıyormus daha erken yapmak dogru sonuc vermez dedi o da hosuma gitti normal dogumcu bir doktor. Münübe hanıma gelince de o tamamen ayrıldı hastaneden

Büyükcekmece kolan hastanesine geçmişti sanırım yanlıs hatırlamıyosam

Teşekkür ederim, bende Münübe hanım ayrıldıktan sonra doktor arayışına başladım. Bir aksilik olmadıkça normal doğum düşünüyorum. İlknur hanım da normal doğum yanlısı mı acaba? Muayene ve doğum fiyatlarını biliyor musunuz? Eşinizi muayene sırasında odaya alıyorlar mı, bir de mesai dışında doğuma geliyor mu bunu merak ediyorum. Telefonda fiyat bilgisi vermediler bu yüzden size soruyorum kusura bakmayın

Ne demek önemli degil tabi ki yardımcı olmak isterim. İlknur hanım normal dogum yanlısı diye düsünüyorum cünkü bana ilk cocugun madem sezeryanı hic düsünmeyelim normal olsun dedi ve çatı muayenesini de 39da yapması beni rahatlattı erken yapılan çatı muayenesi dogumu tetikliyor ve vücut doguma hazır olmadıgı icin dogru sonuc vermiyor yanılırız cünkü. Bi aksilik olmadıgı sürece normal dogum planlıyoruz. Mesai saatleri dısında maalesef doguma gelmiyor o an hangi doktor varsa o dogumu yaptırıyor. eşimin doguma girip girmeyecegini sormadım acıkcası aklıma bile gelmedi. Dogum fiyatı da 2500normal dogum 3500 sezeryan eger normal dogumda anestezi isterseniz +1000tl ilerleyen zamanlarda dogum fiyatları zamlanacakmış biz anlaşma yaptık ön kapora verdik bu fiyatlarla dogum yapıcam. Zam gelse bile dogumumu etkilemeyecek

Anladım, teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Sadomm34 Merhaba, İlknur hanıma devam ediyor musunuz, doğum yaptınız mı merak ettim :) bende İlknur hanıma gitmeye başladım ama bebeğimin kilosu düşük diyerek beni yakın takibe aldı. Kilo alımı ileriki haftalarda yeterli olmazsa 37. hafta gibi bebeği alabiliriz dedi ama sezeryana yönlendirmek için mi böyle söyledi anlamadım. Siz doğum yaptıysanız normal mi oldu, nasıl bir süreç izledi doktor merak ediyorum ona göre devam etmeyi düşünüyorum kendisine

Merhaba evet hala ilknur hanıma gidiyorum. Daha dogumum olmadı malesef 38+1im suan benim bebegimin kilosu icin yeterli dedi ve çatı muayenesi oldum nstde hafif sancım oldugu icin normale uygun çatın zaten normal istiyosun bekleyelim dedi bana bi sezeryan yönlendirmesi yapmadı yani.tabi durum neyi gösterir bilmiyorum gecen hafta kilosu 3.300dü bu cuma tekrar kontrole gidicem bakalım kilosu ne durumda belki daha kilo alırsa normal dogumum zor olur diye düsünüyorum belki o zaman da bana sezeryan önerebilir. Ama ben keyfi sezeryana alıcak bi doktor oldugunu düsünmüyorum. Anne karnında gelişimi yeterli degilse dogması daha iyi en azından sütünüzle mamayla gelişimine destek olabilirsiniz anne karnında kilo alımı durması durumunda sezeryana alındıgını ben de duymustum daha önce

Bende kendisine 3 kere muayeneye gittim, haftada bir takip yapmak istediğini söyledi karın çevresi geriliğinden dolayı. 3 hafta içerisinde de bebek kilo alıyordu ama halen aynı şekilde geriden geliyor dedi. 29. haftamda nstye bağladı sebebini anlamadığım bir şekilde, ve her geldiğimde nstye gireceğimi söyledi. Açıkçası içime sinmeyen bişeyler olduğu için başka bir yerde daha muayene oldum. Diğer doktor bebeğin gelişimi gayet güzel haftasıyla uyumlu kilosu da düşük değil olması gerektiği gibi dedi. Böyle olunca kafam karıştı boşuna bizi evhamlandırıp ilerde sezeryana veya erken suni sancıyla doğuma yönlendireceğini düşündüm. Yalnızca 1 muayenede yanlışlık olsa anlardım ama 3 hafta arka arkaya aynı sonucu almak biraz güvenimi yitirmemi sağladı açıkçası. İnşallah sizin doğumunuz sağlıklı ve sorunsuz geçer

Merhabalar. Doğumunuzun olmuş olması lazım. Nasıl oldu sezaryen mi normall mi memnun kaldınız mı merak ettim.

Gitmeyin kuzlar sakın gitmeyin para kazansınlar diye doğan her iki bebekten birini yoğun bakıma gönderiyorlar bilerek avcılar anadolu hastanesiylede anlşmışlar bir ordan bebek geliyor bu bu hastaneden canınısını seviyor bebeğinizi kucagınıza almak istiyorsanız gitmeyin sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…