- Konu Sahibi elifschenturk
ben 4 ay önce bebeğimi kaybettm şimdi tekrar istiyorum ama çok korkuyorumm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 4 ay önce bebeğimi kaybettm şimdi tekrar istiyorum ama çok korkuyorumm![]()
bana en az üç ay korunmamı söylemişti doktor..
senin ilk gebeliğin miydi ??
bana en az üç ay korunmamı söylemişti doktor..
senin ilk gebeliğin miydi ??
evet ilkti ama kısmet değilmiş
ben 4 ay önce bebeğimi kaybettm şimdi tekrar istiyorum ama çok korkuyorumm![]()
selam canım diğer topikte yazmışsın galiba 1 ekimde kaybettin bebişini.bak ben sana kendimi anlatayım.5 kasımda düşük sonrası kürtaj oldum.benimde ilk bebeğimdi.doktorum bana 1,5 ay kesinlikle ilişki olmayacağını ama daha sonra korunmadan devam edebileceğimi söledi.ben kürtaj sonrasında ilk adetten hemen sonra hamile kaldım şuan 7 haftalığız.düşüğün arkası gelir derlerdi gerçektende öle oldu.şuan ilk üç aylık tehlikeli dönemde dikkat etmem gerekiyor.bol bol dinleniyorum..herneyse hiçbir zaman umudunu kaybetme ve doktorunun sölediğini uygula derim ben...
en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum...
ay inşallah canım ya çok istiyorum artık bebişimin olmasınıı .. bakalım bu ay denicez hemen olsa yaaa :))
inşşallah cnmm ..senn bebişine de sağlık diliyorummm .... söledin mi ona sımsıkı tutunuyo mu :)
bence en azından iki ay felan bekle sonra istiyosan dene.. ama korunmayı rahim zarar gördüğü için kendini toplasın diye tavsiye ediyolar sanırım ..bu reglim bitince denemeye başlıcam bakalım inşallah bebişime hayrlısıyla kavuşurum .. senn bebeğin kaç haftalıktı ?