Birinci hüsrandan sonra ikinci gebelik düşünenler

anladımm..ben bi an önce tekrar hamile kalmak istiyorum ama dr u dinlemekte fayda var galiba...bence kendini hazır hissettiğin anda çalışmalara başla hiç korkma

ben 4 ay önce bebeğimi kaybettm şimdi tekrar istiyorum ama çok korkuyorumm

selam canım diğer topikte yazmışsın galiba 1 ekimde kaybettin bebişini.bak ben sana kendimi anlatayım.5 kasımda düşük sonrası kürtaj oldum.benimde ilk bebeğimdi.doktorum bana 1,5 ay kesinlikle ilişki olmayacağını ama daha sonra korunmadan devam edebileceğimi söledi.ben kürtaj sonrasında ilk adetten hemen sonra hamile kaldım şuan 7 haftalığız.düşüğün arkası gelir derlerdi gerçektende öle oldu.şuan ilk üç aylık tehlikeli dönemde dikkat etmem gerekiyor.bol bol dinleniyorum..herneyse hiçbir zaman umudunu kaybetme ve doktorunun sölediğini uygula derim ben...
en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum...

ay inşallah canım ya çok istiyorum artık bebişimin olmasınıı .. bakalım bu ay denicez hemen olsa yaaa :)) senin bebişine de Allah sağlıkk versinn söle ona sıkı tutunsun :))

Son düzenleme:
ay inşallah canım ya çok istiyorum artık bebişimin olmasınıı .. bakalım bu ay denicez hemen olsa yaaa :))

inşallah canım kendini sıkıntıya sokma.ya olmazsa diye sakın düşünme çünkü psikolojikte olmayabiliyormuş.herşeyi oluruna bırak biliyorum olmuyo aklından hiç çıkmıyo ama aklına başka şeyler getirmeye çalış.size bol çalışmalar diliyorum canım hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine....

10 haftalıktı.bende öle tahmin ediyorum ama zaten 20 gün ilişkiyi yasaklamıştı dr.ondan sonra 3-4 ay korun dedi .bakalım sabredebilirsem bekliycez ama ben hemen istyorum bi bebeğim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…