Birinden cok hoslaniyorum yardim edinn

Lisede benimde olmuştu işin tuhafı şu o kadar gözünde büyütüyosun sadece fiziksel olarak bakıyorsun sana açılınca tanıyıp vakit geçirince soğuyup bırakmıştım sanada aynısı olabilir hayal kırıklığı :skandal:
Ya evet aslında çünkü o şuan benim gözümde dünyanın en yakışıklı ve mükemmel erkeği fln.Ama en azından platonik olmuyo o zamanda yoluna devam ediyosun sonucta

sigara içmiyorsan sigara içenlerle muhabbeti kur . Zaten genelde orada çok iyi muhabbet döner :)) Ben beğenirim yani :KK70: Sonracıma orada bir iki konuda frekanslar uyuşursa devam edersiniz uyuşmazsa zaten olmaz. o kadar havalı bir çocuğu güzellik vs değil fikirler etkiler . Zaten çevresinde çok fazla güzel alımlı onunla ilgilenen kız var ilgini belli etme bide . Kaçan kovalanıyor :KK66:
Ama arkadaşlarını tanımıyorum ki mühabbete dalamam öyle.Bide ben asla gözüne bakamıyorum bu kızda ne sorun var fln diyebilir ki zaten çok stress yapıcam konuşurken felanda kendimi rezil edicem gibi

Ama arkadaşlarını tanımıyorum ki mühabbete dalamam öyle.Bide ben asla gözüne bakamıyorum bu kızda ne sorun var fln diyebilir ki zaten çok stress yapıcam konuşurken felanda kendimi rezil edicem gibi
kulüp saatlerinde sigara molası olmuyor mu ? o bile yeter :KK14:

eğer ilgisini çekmeye çalışırsan diğer kızlardan hiçbir farkın kalmaz onun gözünde akışına bırak olacağı varsa olur

Back
X