• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden hoşlandım ama...

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Uzun zaman sonra ilk kez birisinden hoşlanmaya başladım.Yıldırım hızıyla oldu aslında hoşlanmaya başlamam onu gördüğüm an dilim tutuldu hatta bakakaldım hani der ya bazıları tanıştığım gün evlenme teklif ettim diye elimde olsa bende isterdim.
Şimdi çok kötüyüm ama keşke hiç hoşlanmasaydım diyorum.Biz okulun bir organizasyonunda tanıştık.Kendiside numarasını verdi okulla ilgili bişey konuşcaktık neyse ben yazdım önce konuştuk o konuyu ama onun dışında bişey konuşmadık yani ben yazmak istedim ama ne yazcağımı bilemedim :(
Üstelik okuldan bi arkadaşımda hoşlanıyo kendisinden ve hani bazı kızlar olur ya çok güzel olmasada erkeklerle çok iyi muhabbet yapan falan o tür bi kız ve bence tavliycak çocuğu :(
Benim o konularda hiç yeteneğim yok bu işlerden anlamıyorum ama çok hoşlandım aklımdan çıkmıyo bişeyler yapmalıyım :5::5::5::5:

:9:Sempatik olman lazım, ölçülü ama güler yüzlü. Bazı kızlar sempatik=çok konuşmak olarak algılıyo ama alakası yok:27:

ortak konular yaratip muhabbet ediceksiniz, onun iyi oldugu bir konuda yardimi isticeksiniz, 1 1 bucuk hafta surekli iletisim ve sonra pat diye 3 4 gun ortadan kaybolcaksiniz. Tecrubeyle sabit :)

Konusurken her daim positif enerjinizi gosterin ve guler yuzlu olun. Bu kadar :))

ortak konular yaratip muhabbet ediceksiniz, onun iyi oldugu bir konuda yardimi isticeksiniz, 1 1 bucuk hafta surekli iletisim ve sonra pat diye 3 4 gun ortadan kaybolcaksiniz. Tecrubeyle sabit :)

Konusurken her daim positif enerjinizi gosterin ve guler yuzlu olun. Bu kadar :))

Aynen şu bi'gün sıcak ertesi gün moralsiz gibi sessiz köşede durmak her zaman işe yarar çünkü dikkat çekersin:9:
Bu arada okula ısındın mı? :)

Aynen şu bi'gün sıcak ertesi gün moralsiz gibi sessiz köşede durmak her zaman işe yarar çünkü dikkat çekersin:9:
Bu arada okula ısındın mı? :)

O dediğini yapmam için daha yakın olmamız lazım ama :/
evet ısındım çok iyi insanlar denk geldi :))

Sürekli görmüyorum ki telefondan bişeyler yazsam olmaz mı:5:

O dediğini yapmam için daha yakın olmamız lazım ama :/
evet ısındım çok iyi insanlar denk geldi :))

Senin adına sevindim, bak korktuğun gibi olmadı. Allah hep iyilerle karşılaştırsın inş:)
Ortak şeylerle ilgili soru sormak için yazabilirsin arada whatsapptan falan tabii sohbet etmek istediğini çaktırmadan zaten onun da içinde azıcık bi'şey varsa bi'bakmışsın sohbet koyulaşmış:1:

Back
X