Birinden hoşlanıyorum

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
sonunda 1,5 sene sonra bırınden hoşlanıyorum sanırım bu kişi muayene için gittiğm doktorum bekar olduğunu bilıyorum geçen gıttığmde sohbet arasında hafta sonu ne yaptığımı sordu bende sôyledm karsılaşablırmışz bende ordaydm dedı bılmıyorum benmı abartıyorum acaba faceden falan eklesem nasıl olur sızce yada karsılasmayı beklemeyelm numaranızı verın haberleşelim desem çokmu cüretkar olur? Siz olsanz nasıl davranırdınız?

acele etme bence..

direk söylemektense şöyle yapsan daha iyi olur gibime geldi..
haftasonu gittiğin yere yine git..
sonra yine doktora git..
bu sefer sen sor, ben ordaydım siz yine gittiniz mi diye.
bakalım ne diyecek..

Ne sıklıkta muayene oluyorsunuz? Bir daha gidecekseniz bekleyin derim ama gitmeyecekseniz bir adım atabilirsiniz bence.

sonunda 1,5 sene sonra bırınden hoşlanıyorum sanırım bu kişi muayene için gittiğm doktorum bekar olduğunu bilıyorum geçen gıttığmde sohbet arasında hafta sonu ne yaptığımı sordu bende sôyledm karsılaşablırmışz bende ordaydm dedı bılmıyorum benmı abartıyorum acaba faceden falan eklesem nasıl olur sızce yada karsılasmayı beklemeyelm numaranızı verın haberleşelim desem çokmu cüretkar olur? Siz olsanz nasıl davranırdınız?

doktorunuzun numarı yokmu sızde genelde olurda oyuzden soruyorum numarası yoksa o şekilde söylersenız evet bence çok curretkar olur bazı erkekler sevmez böyle şeylerı onu ıtebılırsınız bence muayne zamanları onu etkılemeye çalışın daha başarılı olursunuz

öncelikle cevaplar için teşekkürler arkadaşlar tedavm 6 aylıktı normalde benim her ay gitmem gerekiyodu fakat işyernden ızin alamadığım için gidemedm o da sordu neden muayenelere gelmedin keşke arada gelseydn dedi bende açıkladm bir ay sonra tekrar gel dedı yıne gıdıcem yanı malesefki numarasıda yok kaşesnde teli yazmıyo :(

O bahsettiğiniz yere git.
Face den ekleme ama...
İlk adımı onun atması daha iyi olur tabi ama sen bilirsin.

bence en güzel zamanını yaşıyorsun tadını çıkar bu dönem senin ve karşı taraf için oldukça heycanlı geçer zamanla nasılsa herşey ilerler acele etme sakın birde eğer birbirinize olan hisleriniz karşılıklı olacak olursa sakın herşeyi baştan konuşmayın zamanı geldikçe yaşayın derim :)))

faceten ekleme talebi değil de tedavinizle ilgili bir şey sormak maksatlı mesaj atabilirsiniz bence.. böyle böyle sohpetiniz ilerler belki..kendinizi tanıtın, tanımazsınız belki deyin, hastalığınızı söyleyin sonra da aklıma şu takıldı sormak istedim numaranızda yoktu internetten bulmak geldi aklıma deyin :21: böylece o da numarasını verir bir daha burdan ararsınız diye.. tabi size karşı bir şey hissediyorsa.. bol şans :34:

bu soruyu size muaynede konuşarak rahatlatmak için sormuş olabilir
faceden eklemeyin ve dediği yere gitmeyin
eğer onda birşey varsa
size adım atar,arar ve ekleme talebide yollar
bence bir süre beklemeye devam....

evet kesinlikle arkadaşlar bu hoşbeş olma evreleri çok gùzel fakat bu şekilde de sanki kendı kendime gelin gùvey oluyormuşum gibi geliyor.Bu yüzden birşeylerin sonuç bulmasını istiyorum geçmişte eski konularımdan bılenler bılir büyük bi hayal kırıklığı yaşadım onun acısını henüz sindirmişken bir ikincisini kaldıramam sanırım kendımı kaptırmamaya çalışıyorum bende aslında beni rahatlatmak için söylediğini düşünüyorum sanırım en iyisi beklemek hem diyorum bir yandan kendi meslektaşı birisiyle olmak varken neden benimle olsunki bu açıdanda dùşünüyorum.

doktorların çoğu doktor- hasta ilişkisini etik görmez. hipokrat yemininde mi geçiyormuş ne hastadan faydalanmayacağına dair bir şeyler.
her neyse benim de yakın bi akrabamın doktoru sevgilimdi. ve biz köşe bucak saklanırdık '' adı tacizci doktor'' a çıkmasın diye. öyle derdi yani. adam demez mi bana diyordu, ben sana güvendim canımı emanet ettim sen bizim kızımıza göz koydun, diye. bi bakıma haklıydı ama bence yanlış bir tarafı da yoktu beraber olmamızın.

o yüzden bence ilk adımı siz atmayın(ki normalde kadının ilk adımı atmasına karşı değilimdir ben) biraz bekleyin zaten koca adam. bir niyeti varsa gelir konuşur diye düşünüyorum ben.

Son düzenleme:
doktorların çoğu doktor- hasta ilişkisini etik görmez. hipokrat yemininde mi geçiyormuş ne hastadan faydalanmayacağına dair bir şeyler.
her neyse benim de yakın bi akrabamın doktoru sevgilimdi. ve biz köşe bucak saklanırdık '' adı tacizci doktor'' a çıkmasın diye. öyle derdi yani. adam demez mi bana diyordu, ben sana güvendim canımı emanet ettim sen bizim kızımıza göz koydun, diye. bi bakıma haklıydı ama bence yanlış bir tarafı da yoktu beraber olmamızın.

o yüzden bence ilk adımı siz atmayın(ki normalde kadının ilk adımı atmasına karşı değilimdir ben) biraz bekleyin zaten koca adam. bir niyeti varsa gelir konuşur diye düşünüyorum ben.
Bende beklemeyı düşünüyorum canım kaderde varsa olur ne diyelim.

bence kendi meslektaşı biriyle birlikte olması varken niye benimle olsun diye yanlış düşünüyorsunuz.. herkes kendi meslektaşıyla mı oluyor ki? böyle bir kural mı var? aşk öyle meslek, din, meshep, iş, okul falan seçmez ki.. yok onun mesleği benimkiyle aynı değil uzak durayım diye beklemez.. ayrıca ilk adımı bir kadın olarak atmak istemiyor olabilirsiniz haklısınız ama doktorunuzun da bu adımı atacağını sanmıyorum çünkü hipokrat yeminlerinde böyle bir şey var gerçekten, size açılabileceğini sanmıyorum en azından siz onun hastası olduğunuz sürece..

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Canım senin adına çok sevindimm :)
Bir önceki konuna yorum yapmıştım şimdi bu konuyu senin açtığını görünce tebessüm ettim..
Yavaştan al bence, eğer nasibinde varsa,duygular karşılıklıysa elbet olur.. Bu zamanlarının tadını çıkar :)

bence kendi meslektaşı biriyle birlikte olması varken niye benimle olsun diye yanlış düşünüyorsunuz.. herkes kendi meslektaşıyla mı oluyor ki? böyle bir kural mı var? aşk öyle meslek, din, meshep, iş, okul falan seçmez ki.. yok onun mesleği benimkiyle aynı değil uzak durayım diye beklemez.. ayrıca ilk adımı bir kadın olarak atmak istemiyor olabilirsiniz haklısınız ama doktorunuzun da bu adımı atacağını sanmıyorum çünkü hipokrat yeminlerinde böyle bir şey var gerçekten, size açılabileceğini sanmıyorum en azından siz onun hastası olduğunuz sürece..

yani canım tabyki illa kendi mesleğnden olması gerekmez fakat bazı insanlarda ego tavan yapmıştır özellkle doktorlarda bide sürekli etrafında onun gibi doktorlar hemşireler olduğunu düşünürsek benim pek fazla şansım yok gibi:) o nedenle kendimi çok fazla kaptırmamaya çalışiyorum tabi kader kısmet yinede bilinmez. Bide bende ilgisi olsa bile açılacağını zannetmiyorum bende o nedenle benmi birşey yapsam dedim ama bu seferde komik duruma dùşmek var :30:

Canım senin adına çok sevindimm :)
Bir önceki konuna yorum yapmıştım şimdi bu konuyu senin açtığını görünce tebessüm ettim..
Yavaştan al bence, eğer nasibinde varsa,duygular karşılıklıysa elbet olur.. Bu zamanlarının tadını çıkar :)

sağol canım benim doğru herşeyin hayırlısı sen ne yaptın benimle aynı durumdaydın sanırım nasıl gidiyo?

sağol canım benim doğru herşeyin hayırlısı sen ne yaptın benimle aynı durumdaydın sanırım nasıl gidiyo?

Bende tam iyileşiyorum eski sevgilimi unutuyorum ama pat karşıma çıkıyor sil baştan yapıyorum..
Düzeliyor gibi oluyor ama yok sonra bi daha ayrılık ve aynı şeyler hala kurtulamadım..

Back
X