birine çok ah ettim ? ama tövbe ettim ?

brc58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
8
1
1
32
Arkadaşlar merhaba. Benim bir buçuk yıldır bir ilişkim vardı ama beni aldattı. Bunun sonucunda bir şekilde ayrıldık bir ton yalan vardı. Diğer kız beni de onu da aldattığını biliyor ve devam ediyor her gerçeği biliyor. Çocuk ona bizim ayrıldığımızı söylemiş ama biz hiç ayrılmadık bende bu tarz gerçekleri anlattım ona. Sonra çocuk bana acıdığı için beni terkedemediği için benimle olduğunu kıza söylemiş. Sizce gerçekten böyle midir? Yoksa ikimizi aynı anda idare ettiği için mi kimden ışık alırsa ona gittiği için mi beni o bir buçuk sene içinde bırakmadı. Kız üstelik beni telefonuna İbrahim olarak kaybettiğini gecenin bir yarısı ayrılalım mesajı attığını biliyor bana bunları söyledi benim yanımda yazdı bu mesajı dedi beni biliyordu yani ama çocuk benim onun peşini bırakmıyormuşum gbii yansıtmış halbuki ki öyle bir şey yok. Sizce KıZ gerçekten beni bilmiyor muydu? Yoksa biliyor muydu? Ama şimdi bütün gerçekleri biliyor ve aklım almıyor neden devam ettiği konusunda. Bide çok ah ettim çok ağladım derslere kusarak gittiğimi ağlayarak gittiğimi ağlayarak not tuttuğumu gecenin bir yarısı kabuslarla uyandığımı biliyorum. . Sonra dedim ki olan oldu artık boşver hakkını helal et insanlık sende w kalsın sanki gidecek başka bir yeri yokmuş gibi. Hakkımı helal ediyorum dedim. Allah yine de bu gönül kırıklığımın hesabını okyanus olmuş gözyaşlarımın uykusuz gecelerimin zayıf düşen bedenimin hesabını sorar mı dersiniz?

aynı durum benımde basıma geldı kız bılmıyordu ogrendı ayrıldı bende ayrıldım cocukdan ama benım le dort sene cıktı o kızla ıkı seneden berı yanı kımızıde ıdare etmıs bende cok kotu durumlar yasadım boyle karaktersızler cıkıyor can acısıyla beddua edıyosun evet ıkıncı bı ınsana tahammul edemıyosun ıcın bıraz sogudukca tovbe ettım allahım neye layıksa onu yasasın dıyorum su an

verılmıs sadakan varmıskı boyle bır karaktersızden yol yakınken ayrılmıssın bence ya daha cok uzun zamandır berbater olsaydınız yada evlı olsaydın onla ozaman aldatsaydı senı . daha beter olurdun emın ol..

katılıyorum sze

ah etmenin bir faydası olmuyor ya herkes nasibinde ne varsa onu yaşıyor. eski sevgilime ben de büyük ah ettim ama kpss'den öyle bir puan almış ki arşa çıkmış. ben hala özel sektörde 3 kuruşa sürünüyorum. kafana takma onu artık kısacası, kendi hayatına bak..

bence oyle dusunme vardır allahın bı planı eger sen haklıysan beddua er gec tutarmıs ama o haklıysa doner gelır senı bulurmus belkı onun belasıda ordadır

bence oyle dusunme vardır allahın bı planı eger sen haklıysan beddua er gec tutarmıs ama o haklıysa doner gelır senı bulurmus belkı onun belasıda ordadır
Amaaaan valla umrumda değil artık çok da tın onsuz çok mutluyum şu an çünkü

sence yaşar mı dersin .ben hakkmı helal etmiş olsam da yaşar mı yani yada yanına kalır mı
?

kızın karakteri hakkında ne düşünüyorsunpeki

sence yaşar mı dersin .ben hakkmı helal etmiş olsam da yaşar mı yani yada yanına kalır mı
?
er gec ılahı adalet yerını bulur ben degıl senı allah affetsın demek gerek hakkım helal olsun ama senı allaha havale edıyorum ben dıceksın nasıl asıl o ondan cıkar ama sen gormezsın allah gostermez neden bılıyo musun oh olsun deyıp sende gunaha gırme dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…