Arkadaşlar merhaba. Benim bir buçuk yıldır bir ilişkim vardı ama beni aldattı. Bunun sonucunda bir şekilde ayrıldık bir ton yalan vardı. Diğer kız beni de onu da aldattığını biliyor ve devam ediyor her gerçeği biliyor. Çocuk ona bizim ayrıldığımızı söylemiş ama biz hiç ayrılmadık bende bu tarz gerçekleri anlattım ona. Sonra çocuk bana acıdığı için beni terkedemediği için benimle olduğunu kıza söylemiş. Sizce gerçekten böyle midir? Yoksa ikimizi aynı anda idare ettiği için mi kimden ışık alırsa ona gittiği için mi beni o bir buçuk sene içinde bırakmadı. Kız üstelik beni telefonuna İbrahim olarak kaybettiğini gecenin bir yarısı ayrılalım mesajı attığını biliyor bana bunları söyledi benim yanımda yazdı bu mesajı dedi beni biliyordu yani ama çocuk benim onun peşini bırakmıyormuşum gbii yansıtmış halbuki ki öyle bir şey yok. Sizce KıZ gerçekten beni bilmiyor muydu? Yoksa biliyor muydu? Ama şimdi bütün gerçekleri biliyor ve aklım almıyor neden devam ettiği konusunda. Bide çok ah ettim çok ağladım derslere kusarak gittiğimi ağlayarak gittiğimi ağlayarak not tuttuğumu gecenin bir yarısı kabuslarla uyandığımı biliyorum. . Sonra dedim ki olan oldu artık boşver hakkını helal et insanlık sende w kalsın sanki gidecek başka bir yeri yokmuş gibi. Hakkımı helal ediyorum dedim. Allah yine de bu gönül kırıklığımın hesabını okyanus olmuş gözyaşlarımın uykusuz gecelerimin zayıf düşen bedenimin hesabını sorar mı dersiniz?