birine hakkını helal etmemek

eurynome

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
23
2
1
Ankara
Kizlarr meraba bir kaç gün önce buraya konu acmistim. Beni kisitlayan erkek arkadaşım ve onun arama geçmişini annatmistim. Onla o günden beri doğru dürüst konusmadm. O baya uzun mesajlar attı sürekli hepsine ya kısa cevap verdim ya tersledim yada hiç cevap vermedim. Zaten bitircektim Ama ilk başladığımız zamanlarda bana eğer benden ayrilirsan hiç mutlu olma yüzün gulmesin falan demişti ondan korkuyodum. Dunde kendi aradı senin hatalarin yüzünden ben senden ayriliyorum seni terk ediyorum bilmem ne falan dedi vurgulayarak. Bende iyi oldu vicdanim çok rahat dedim. Oda hakkimi helal etmiyorum sana dedi bende kapattım. Sorcagim böyle bi ah tutmaz dimi kızlar ayrıca 2 ayda da üzerimde ne hakkı olabilir dimi korktum böyle diyince :(

Ben senelerce çıktım ah ettimde noldu döndu beni buldu :) ah tutmaz, eden bulur derler ama onu da daha göremedim. Sen birsey yapmadiysan hiçbirşey olmaz.

Hak helal etmeme durumu önemli bence ben etmedim ama etmemek cok gunahmis mesela ole duymuştum. Zamanla unutur edip etmedigini merak etme yoluna bakmaya çalış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr meraba bir kaç gün önce buraya konu acmistim. Beni kisitlayan erkek arkadaşım ve onun arama geçmişini annatmistim. Onla o günden beri doğru dürüst konusmadm. O baya uzun mesajlar attı sürekli hepsine ya kısa cevap verdim ya tersledim yada hiç cevap vermedim. Zaten bitircektim Ama ilk başladığımız zamanlarda bana eğer benden ayrilirsan hiç mutlu olma yüzün gulmesin falan demişti ondan korkuyodum. Dunde kendi aradı senin hatalarin yüzünden ben senden ayriliyorum seni terk ediyorum bilmem ne falan dedi vurgulayarak. Bende iyi oldu vicdanim çok rahat dedim. Oda hakkimi helal etmiyorum sana dedi bende kapattım. Sorcagim böyle bi ah tutmaz dimi kızlar ayrıca 2 ayda da üzerimde ne hakkı olabilir dimi korktum böyle diyince :(

her ah tutsaydı benim çevremde adam kalmazdı:27:

haksızlık etmediysen hiç bi ahtan korkma
:51:

Adam resmen beddua ediyor sana..
Beddua da döner dolaşır sahibini bulur bacım..
Sana yamuk yapmasaymış o zaman..
Her haltı yesinler sonra benden ayrılırsan şöyle olasın böyle olasın desinler..
Oldu ? kalıba sığmak için ağızlarından çıkan iki bedduaya bakıyorduk zaten.. Peh:37:

Oldu ? kalıba sığmak için ağızlarından çıkan iki bedduaya bakıyorduk zaten.. Peh:37:

al işte hatun konuştu :46:

o ne diyosa doğrudur :ssz::ssz:

Canım,bu tip batıl şeylere asla ve asla inanmayın,üstüne üstelik haklı tarafken.Erkek arkadaşını-kusuruma bakmayın ama-tam bir gerizekalıymış böyle bir şeye inanmakla kalmayıp sizi de inandırmaya çalıştığı için

Ben senelerce çıktım ah ettimde noldu döndu beni buldu :) ah tutmaz, eden bulur derler ama onu da daha göremedim. Sen birsey yapmadiysan hiçbirşey olmaz.

Hak helal etmeme durumu önemli bence ben etmedim ama etmemek cok gunahmis mesela ole duymuştum. Zamanla unutur edip etmedigini merak etme yoluna bakmaya çalış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet yanlış bişey yapmadım canım zaten demiştim aldatirsan işte kötü söz söylersen yada bunaltirsann bunlar için söz vermem ayrilmamaya diye. Hemde bu flort dönemi tanımak için var yoksa nasıl tanicaktim onu. Evet oda biliyo günah olduğunu ahiret de karislasalim diye dedim diyo. Deli mi ne..

Aynenn ya bende beddua dan hep cok korkardim. Ama şu an düşününce bana yapılan haksızlık hatalı ben olsaydım korkmaliydim dimi teşekkür ederm :)

Canım,bu tip batıl şeylere asla ve asla inanmayın,üstüne üstelik haklı tarafken.Erkek arkadaşını-kusuruma bakmayın ama-tam bir gerizekalıymış böyle bir şeye inanmakla kalmayıp sizi de inandırmaya çalıştığı için

Dimi o benim böyle şeylerden korktugumu biliyordu oyuzden öyle dedi sanırım. Salak ya gicik oluyorum düşündükçe öyle bi hata yaptigima😠

2 ayda ne kadar hakkı geçmiş ki helal etmiyorum diye efelenmiş bu böyle?
Hem ilentide bulunduysa da eğer, tutacak olsa 6 yılımı uğruna harcadığım o pisliğe tutardı beddualar*lar*lar. Düşün o kadar çoktu ki ... :)

Velhasıl kelam, ona bile tutmadıysa bu ahlar, sen içini ferah tut böylesi şeylerden hiiçbişicik olmaz Allah'ın izniyle.

Kimse ona zorla hediye aldırmadi, gasp etmedi parasını. Delinin zoruna bak. Ben bile telefonum çalındı yine beddua edemedim dilim varmadı. Bi de dine duşkun. Bence o pragmatist bi arkadaş. Kendi çıkarına olanları kabul ediyor.

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

karşı tarafın ağzından çıkan lafla mı perişan olacaksınız peeeeh

eden bulur canım...sen unutursun ama Allah unutmaz..kimsenin hakkı kimsede kalmaz...hakkımı helal etmıyorum demek okadar kolay değil..onun sende hakkı oldugu kadar senınde onda hakkın var!! bu işler söylemekle o kadar kolay değil:34:

Back
X