Birine kac kere sans verirsiniz

Madem borcuna sadık biri degil ona borç vermeyin, birsey emanet etmeyin.mesafeli olun.
Bu borçlari falan nerden ogrendiniz?
Çocuk emanet edilecek biri mi?
Borcunu ödesin tabi de bu Allahla onun arasında.Siz yarginizi yaparsiniz ama bu onun vicdan muhasebesine kalmiş bir durum.
Ayni apartmandaydik
Benim evimde bakti yemek getirdi yani
Ben sadece ayni seyleri dinlemekten yoruldum zira kadin gözumde magdurdu...Ayrıca gerçekten hayat anlayisima ters gorusuyor olmam beklentiliydi..Kadin hep bosanmadan falan bahsediyordu..ama sartlar engel gibi duruyordu..Ben inandim ama farkettiklerim farkli..

Bana arkadasını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim
İrtibatı kesin yeterince Gönül borcunuzu ödemişsinizdir
Sizede zarar gelmeden uzak durun

Ayni apartmandaydik
Benim evimde bakti yemek getirdi yani
Ben sadece ayni seyleri dinlemekten yoruldum zira kadin gözumde magdurdu...Ayrıca gerçekten hayat anlayisima ters gorusuyor olmam beklentiliydi..Kadin hep bosanmadan falan bahsediyordu..ama sartlar engel gibi duruyordu..Ben inandim ama farkettiklerim farkli..
Tamam sana insanlik etmis vefa duyman cok guzel ama bunlarin bilincinde olarak görüş yeterli. Sonucta bu insana tam anlamiyla "kötü" diyemeyiz.

Merhabalar
Konu bir arkadasimin benim prensiplerime uymayan hayati...
Kumar oynuyorlar kari koca..Kactilar baska yere...kazandıkları halde odemediler insanlarin borcunu(borc bana degil)esya değişirler tv telefon yenilenir ama borca gelince yok...Bu yenilenmeler türlü bahanelerle olur zorunluluktur ama son model alinir..Bana davranislari saygili.Bayana söylüyorum bu ne kul hakki diye..Kendisi hersey icin haberim yok en son duydum zorla yapti (eve alinan seyler icinde dahil)
Beni ilgilendirmiyor mu demeliyim ne yapmaliyim..Topluma zarari var bana olmasada olur mu diyeyim..
(Kadinin magdurum durumlarımdan hep yanindaydim bitmedi bitmiyor..)
NOT..benim cok kotu bir animda cocuklarima bakmisti..kendi ailem gelinceye kadar...vefa borcu hissediyorum..herhangi bir cikarim yok
Ahlak zabıtalığı yapma ama görüşme

Tamam sana insanlik etmis vefa duyman cok guzel ama bunlarin bilincinde olarak görüş yeterli. Sonucta bu insana tam anlamiyla "kötü" diyemeyiz.
bana uygun olmadigi halde ben tasidim ki değiştirebilirim umudum hep vardi..kötülukten ziyade prensip ve tarz olarak farkliyiz..yardimlarini hic unutmadim ama dedigin gibi bu bilncte yaklasmak gerek degistirmek umuduyla degil ..

Back
X