• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birini beğendim ama?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bugs bunny

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
6
-13
6
33
Merhaba diş hekimi asistanlığı yapıyorum. Geçen bir hasta geldi ve çok beğendim. Facebook 'a bakmıyor. İnstagramı yok. Hastamız olduğu için numarası var. Watsap harici ulaşabileceğim hiçbir mecra yok. Sapık gibi görünmeden sevgilisi varsa kibarca reddeilerek watsaptan tanışma mesajı nasıl yazabilirim sizce?

Merhaba diş hekimi asistanlığı yapıyorum. Geçen bir hasta geldi ve çok beğendim. Facebook 'a bakmıyor. İnstagramı yok. Hastamız olduğu için numarası var. Watsap harici ulaşabileceğim hiçbir mecra yok. Sapık gibi görünmeden sevgilisi varsa kibarca reddeilerek watsaptan tanışma mesajı nasıl yazabilirim sizce?
Yapmayın bence böyle bir şey hoş değil

etik gelmedi bana

İş etiğine aykırı, ki bence kovulma ihtimaliniz bile var. İş yeriniz dışında karşılaşabileceğiniz yerler varsa, tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp sohbet ilerletebilirsiniz.

Biraz iş etiği lütfen.

Empati kurun. Evinize bir tesisatçı gelse sizden hoşlansa sonra size msj yazsa hoşunuza gider mi? Direk şirketi arayıp şikayetçi olursunuz. İş dışında görsen, kafede, marketde vs tamam ama çalıştığınız iş yeri bu. Asistan erkek olsa gelen hasta kız olsa sonra kızı bulup yazsa adı sapık olur işten atılır.

Zamanında otobüs firmasının yazıhane elamanını bu sebepten işten attırmıştım. Sizin mesleğinizde ne olacağını siz hesap edin.

Lütfen yapma, bakarsın adam kıl biridir, kişisel haklarımi ihlal ediyor diye senin hakkında şikayette bulunur. Hem mesleğinden olursun hem para cezası alırsın. Çok önem veriliyor kişisel hakları koruma kanununa. Daha önce de yazmıştım, benim arkadaşımin da böyle her numarayı bulacağı bir sistem vardı, başı yandi keyfi baktigi kişilerle olan bir olay sonucu.
Değmez bir erkek için. Zaten senden hoslanda,Disinde başka çürük mu yok, tekrar gelirdi. Ben de bir garsona aşık olmustum, peşpeşe gittim , o da benden hoşlanıyormus,laf arasında bri yere davet etti, ediş o ediş, bir seneyi aşkın ilişki yaşadık. Aynı şekilde dış asistanimdan hoslansaydim dolguya, diş temizligine, yalandan ağrım var apse mi yapmış diye röntgen çektirmeye giderdim, bir şekilde sohbett kurmaya çalışırdım. Adam hiç uğraşmamis, iş çıkmaz bence ondan zaten

Etik olmadığını biliyorum zaten etik olup olmadığını sormadım. Herkeste ahlak bekçisi zaten. Kimseyi zorla rahatsız ediecek halimiz yok. Usturapla sorma ihtimalini sorduk sadece. Ben kimseyi bu yüzden işten attırmam. Düzgünce redderim. Zaten ordaki kimliğimle yazmıycaktım.

Nasıl bunu düşünebiliyorsunuz ya gelen hastanın özel bilgilerini almak telefonunuza kaydetmek yazmak hiç doğru değil yani sizi şikayet etse haklı düşünsenize siz dişiniz için gitseniz hekim yardımcısı numaranızı alsa size yazsa hoşunuza gider mi? Mesleği kötüye kullanmak bu yani orda oturdu adam konuşmadan dişini yaptırdı ne hoşlanması her gelenden hoşlanıp wp dan yazarsanız başınız belada

Kvkk kapsamında suç bu yapmayı planladığın şey haberin olsun.

E adam sizi reddetti diyelim, iş yerinize de bildirdi. Ne yapacaksınız o zaman? Belki Face’ine bakmıştır ama görmemezlikten gelmiştir üstüne bir de wptan yazmak saçma olur. Adam hoşlansa zaten iş yerinizi biliyor kendisi bir şekilde bulur açılırdı size değil mi? İş yerinize gelen insanlara bu gözle bakmayın bence. Hani düşünüyorum da okula iş için gelen bekar birine (diyelim ki çocuğun velisinin kardeşi) bir öğretmen yazsa rezil ederler 🤷🏼‍♀️ Etiği de geçtim hiç mi korkmuyorsunuz anlamıyorum, cafede kursta tanışmak değil ki iş yeri burası 🙄

Bence yüzyüzeyken etkileyemeyen mesajla hiç etkileyemez😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X