evet birini evlenirken değil boşanırken tanıyoruz malesef benim başıma gelmedi ama çevremde ve ailemde birebir tanık olduğum şeyler oldu ....-tatlicadiarzu-
sizinde yaşadığınız örnekler vardır elbet bu şekilde ...evlenirken herşey güzeldir...ama boşanırken gerçek yüzler ortaya çıkar sizide şok edip şaşırtan pes ettiren şeyler neler ayrılıkta?
evlenmeye gerek yok sevgilinizden ayrılırkende adi biriyse hemen meydana cıkıyor bu yüzleri. böle erkeklerden Allah korusun :Saruboceq:
doğru canım her birliktelikte oluyo tabi...ama evlilikte aileler giriyo işin içine...para giriyo varsa çocuk giriyo...eşin iç yüzü çıkıyo falan ondan evlilik dedim ben ....hain sevgilileride yazıp olayları paylaşabiliriz tabi...klava:
Ben hiç evlenmedim.Ama sonu ayrılık ile biten bir nişanlılık yaşadım.Evet işler düzgün yürüdüğü sürece karşı taraf hep seni yağlar ballar ama iş çıkarlarına geldiği zaman onların istediği gibi hareket etmediğinde gerçek yüzlerini gösterirler.Aynı olay kendi evlatlarının başına geldiğinde verecekleri tepkiden çok daha farklı davranırlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?