• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini evlenirken değil..boşanırken tanırsın!

ay_82

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
3.789
35
358
İstanbul
evet birini evlenirken değil boşanırken tanıyoruz malesef benim başıma gelmedi ama çevremde ve ailemde birebir tanık olduğum şeyler oldu ....-tatlicadiarzu-
sizinde yaşadığınız örnekler vardır elbet bu şekilde ...evlenirken herşey güzeldir...ama boşanırken gerçek yüzler ortaya çıkar sizide şok edip şaşırtan pes ettiren şeyler neler ayrılıkta?:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiç evlenmedim.Ama sonu ayrılık ile biten bir nişanlılık yaşadım.Evet işler düzgün yürüdüğü sürece karşı taraf hep seni yağlar ballar ama iş çıkarlarına geldiği zaman onların istediği gibi hareket etmediğinde gerçek yüzlerini gösterirler.Aynı olay kendi evlatlarının başına geldiğinde verecekleri tepkiden çok daha farklı davranırlar...

Bende evlenip boşanmadım ama sevgılılerımden ayrıldıgımda bıle anladım bunu. :delphin:

Hele biri iftira attı desem yeridir,lanet ettım,neyı var neyı yok gerı gönderdım hepsını,halada şaşıyorum nasıl böyle konustu dıye...benneyaptımki

evet birini evlenirken değil boşanırken tanıyoruz malesef benim başıma gelmedi ama çevremde ve ailemde birebir tanık olduğum şeyler oldu ....-tatlicadiarzu-
sizinde yaşadığınız örnekler vardır elbet bu şekilde ...evlenirken herşey güzeldir...ama boşanırken gerçek yüzler ortaya çıkar sizide şok edip şaşırtan pes ettiren şeyler neler ayrılıkta?:delphin:

tamamen herşeyi kaydedip geride bıraktıklarını yıkmak isteyip gidiyor insanlar sanırım intima almak diyorlar buna sanırım ama çok yazık oluyor hemde çok:çok üzgünüm:

haklısınız arkadaşlar ayrılırken okadar çirkinleşebiliyolarki ...gerçek yüzleri ortaya çıkıyo ama iyi günde bakmaya kıyamazlar sözde !

evlenmeye gerek yok sevgilinizden ayrılırkende adi biriyse hemen meydana cıkıyor bu yüzleri. böle erkeklerden Allah korusun :Saruboceq:

evlenmeye gerek yok sevgilinizden ayrılırkende adi biriyse hemen meydana cıkıyor bu yüzleri. böle erkeklerden Allah korusun :Saruboceq:

doğru canım her birliktelikte oluyo tabi...ama evlilikte aileler giriyo işin içine...para giriyo varsa çocuk giriyo...eşin iç yüzü çıkıyo falan ondan evlilik dedim ben ....hain sevgilileride yazıp olayları paylaşabiliriz tabi...:oklava:

evet çok doğru.varmıdır acaba,ayrılırken bile sevdiğine kıyamayan,üzmek istemeyen insanlar.
ben görmedim malesef.

e tabı ayrılırken pisleşeblıolar artık her sey bıtıyor baglar kopuyor falan
son kozlar oynanıyor hatta oynanmıs bıle o yuzden en pıs yuzlerını
gostermelerı normal... ama o an böle normal deyıp gecemez ınsan tabı...
bak neymıs falan denır

doğru bir düşünce olduğunu düşünmüyorum.
karşı tarafta diğeri için aynı şeyleri düşünüyordur.
boşanmaların çok azı arkadaş olalaım boyutunda olduğuna göre
boşanırken herkesin olumsuz davranışlar göstermesi normal değil mi?
bazıların çok daha çirkinleşirler ona bir şey diyemem.

valla tatlımm onuu bılmıyorumm ama babamda hepp ^^bırınıı tanıyacakmısınn yaa alısverıse cıkacaksınn yada yolaa ^^derdı.. bakk buu dogruymuss ıstee tecrubeylee sabıtt yanıı ....

Cok dogru...Benimde basimda simdi böyle bi dert var. Evlenirken hersey iyi güzeldi ayrildim bosanmaya kalktim iftira atiyorlar simdi arkamdan, yapmadiklari kalmadi desem yeridir. Ama Allaha havale ettim.

inanırmısınız akla hayale gelmedik şekilde çirkefleşiyorlar...bizzat yaşadım hiç ummazken nasılda küçüldü-herhalde söylediklerimiz yaptıklarımız içlerine dokunuyor yada terkedilince gururlarına yediremeyip intikam alıyorlar

Ben hiç evlenmedim.Ama sonu ayrılık ile biten bir nişanlılık yaşadım.Evet işler düzgün yürüdüğü sürece karşı taraf hep seni yağlar ballar ama iş çıkarlarına geldiği zaman onların istediği gibi hareket etmediğinde gerçek yüzlerini gösterirler.Aynı olay kendi evlatlarının başına geldiğinde verecekleri tepkiden çok daha farklı davranırlar...

evet bende yaşadım böylesini
nişandan ayrıldım, hatta ayrılan ben değildim karşı taraftı, ona rağmen söylemediği şey kalmadı :(
ha beni bilen biliyor mu evet, ama yine de çamut at izi kalsın misali :( insanlar gerçekten çok iğrenç, böylelerini Allaha havale ediyorum...

ayrılma noktasına geldiyse insan artık birbirinden nefret ediyor olmalı ztn insan nefret ettiği birine de ii davranabilirmi bilmiyorum....hyr evliykende insan fazla birbirinin üzerine gitmemelikaydirigubbakcemile

evet ben de anlamıstım ne kadar basitleşip alçalabildiğini :)) ama gectı gtti şükür:))

Back
X