• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birini rüyada görme ve gerçek hayat

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
merhaba hanımlar,

konu acacak kadar artik sıkıldım, bunaldım dayanamadım. fikirlerinize ihtiyacim var.biraz uzun gelebilir kusura bakmayin, kendimi iyi ifade etmek istiyorum.

bazen sık bazen hiç rüya görmem, öyle hayatımda paranormal olaylar da olmaz, rüyamda gördüğüm şeyler gercekte vuku bulmaz vs.

ama birseyi fark ettim. Cevremde bir kizla aramiz cok acilmisti sorun ise ondan kaynaklaniyordu ve o kizim gecimsizligi cevremizce bilinen biseydi. ilerleyen zamanlarda sık sık onu pişman bir ifadeyle rüyamda görmeye basladim son zamanlarda bu sıklaştı ve aylar sonra kendisi bana bir adım attı buzlar eridi( hic aklimda muhabbet etmek yoktu cunku cok kirmisti beni zamaninda).

bir dahada buna benzer birseyle karsilasmadim ama iki defa gerceklesince ilgimi cekmedi degil.

şimdi ise, 2 senedir gorusmedigim ve vaktinde cok sevdigim birini cok sık göruyorum. cok dert paylastik cok destek olduk birbirimize ama kendisi baskasina inanip aramizi bozdu. 2 senedir gorusmuyoruz ama son zamanlarda o baskasina " mira ile de zaten senin yuzunden konusmuyoruz aramiz bozuldu"filan demis.
ben ise 1 senedir belli araliklarla onun pisman oldugunu ruyamda goruyorum.
cokmu dusunuyorsun derseniz hayir. cok sogudum. hamileyim ve kucuk cocugum var zaten yogunum ona odaklanacak vaktim yok desem ki saatlerce oturdum dusundum de ruyama girdi.
su bi haftadir ama yine fazlalasti ve sayisini bilemicem sekilde sık goruyorum. bi vesile ile benimle konusmaya cabaliyor.

bunun gibi veya buna benzer seyler yasadiniz mi? bilgi sahibi olanlar aydinlatirsa cok cok sevinirim:) simdiden herkese hayirli bayramlar

Bilinçaltı. İlla saatlerce vakit harcamanız gerekmiyor ki birini görmeni için. Sizde iz bırakmış ve bı dönem rüyanıza giriyor. Bir miktar telepatiye de inanırım ama her rüya birilerini bize getirmez..

Bilinçaltıdır diye bende geçiştirdim ama son zamanlarda nedense sıklaştı, buda beni biraz bunaltınca sormak istedim:/

Back
X