Birini unutamadan başkasıyla olmak

Konu sahibi o araptan bir cacık olmaz.Irkıyla ilgisi yok,yanlış anlama.Onunla ilgili bir sürü konu açtığın için söylüyorum bunu.Zaten onun umurunda da değilsin.Yenisi içinse öyle hemen cinsellik konusuna dalarsan adam elbette seni öpmeye çalışır.Öyle bir ilişki de isteyebilirsin.Ama istediğin bu değilse ona göre davran bence.Hemen cinsellik olaylarına girme.

Konu sahibi o araptan bir cacık olmaz.Irkıyla ilgisi yok,yanlış anlama.Onunla ilgili bir sürü konu açtığın için söylüyorum bunu.Zaten onun umurunda da değilsin.Yenisi içinse öyle hemen cinsellik konusuna dalarsan adam elbette seni öpmeye çalışır.Öyle bir ilişki de isteyebilirsin.Ama istediğin bu değilse ona göre davran bence.Hemen cinsellik olaylarına girme.
Kendisi bu konuları açtı bende rahatsız olduğumu söyledim.

Daha önce de bir çok konu açmıştım. Arap bir sevgilim vardı sonra ayrıldık vs. Çok gözü dışarda biriydi. Uzun süre unutmadım kimseyle olmadım. Şu anda okuldan biriyle sevgiliyim. Hoşlantı, beğenme var. Dün mesela ilk kez buluştuk sevgili olarak, hemen öpmeye başladı. Cinsellik de konuştu tabi açık bi şekilde değil. Sonra rahatsız olduğumu söyledim. Kusura bakma dedi ama niyetim o değil bir daha tekrarlamayacağım dedi. Ama ilgisi falan var bunu hissediyorum önemsediğini. Yine de kafam çok karıştı. Ve onunlayken bir şarkı çaldı aklıma eski sevgilim geldi. Hala unutamadım. Sürekli onunla kıyaslıyorum. Hatta arkadaşlarıma attım anlattım. Hepsi her anlamda Arap olan daha iyidi dedi ama yine tanı erken şu an dediler. Bilmiyorum arkadaşlar ben mi çok kuruyorum acaba ne yapmam lazım.

Siz bu unutamadiginiz adamla hic sevgili olmamistiniz diye hatirliyorum. Adam sizi istemedigini her sekilde belirtti ama hala bu adamla ilgili konusmak istediginiz icin araya yeni sevgili eklemissiniz sanki ve aslinda bu yeni sevgilide ayni o bahsi gecen sevgili gibi hic olmayabilir diye dusunuyorum.

Niye hemen öpmeye başladı ay buraya çok güldüm kusura bakmayın

Siz bu unutamadiginiz adamla hic sevgili olmamistiniz diye hatirliyorum. Adam sizi istemedigini her sekilde belirtti ama hala bu adamla ilgili konusmak istediginiz icin araya yeni sevgili eklemissiniz sanki ve aslinda bu yeni sevgilide ayni o bahsi gecen sevgili gibi hic olmayabilir diye dusunuyorum.
Aynen kafamda kişi yarattım :)

Şu anki sevgilimden hoşlantı var evrt ama daha ilk buluşmadan biraz cinsellik odaklı yaklaşması düşündürdü ama yine de hemen kestirip atmak istemiyorum şans verip biraz daha zaman geçirip bakıcam belki Arap olanı da tamamen unutturur
Başkasıyla sevgili olunca ilk falsoda aklına eskisi geliyor belli ki. Unutamamak da olabilir,yeni bittiyse etkisi de sürüyor olabilir kıyaslama sebebi eğer yer ettiyse. Onu bilemem. O Arap olanı unutmak istiyor musunuz önce ona karar verin.

Sevgili olarak buluştuysanız öpmesi doğal değil mi? Cinsellik konuşmasına bir şey diyemem. İki yetişkin insanın ilişkisinde karşılıklı rıza temelinde her şey meşrudur benim görüşümde. Ama siz rahatsız oluyorsanız şimdiden söyleyin tabii.

Back
X