Birisi dokununca veya bakınca hareket etmeyen bebek :)

mekselina33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
24
17
3
41
Ya arkadaşlar benim bebeğim neden böyle acaba ya.mesela hareket ediyor.babasina diyorum bak bak.babasi bakınca sanki anlıyor gibi duruveriyor:) babası kafasını çeviriyor yine vuruyor.babasi bakıyor hop duruyor.yada kim varsa yakınimda annem kardeşim arkadaşım. Bak hareket ediyor diyorum ellerini koyuyorlar hop duruyor bizimki ellerini çekip bakışlarını çeviriyorlar başlıyor harekete.ayy neden böyle sinir oluyorum.doktordada öyle nst ye girdim 2 defa nerdeyse hicc oynamadi.zorla ben durte durte çikolata fln yiye yiye oynattim nst de.doktor ultrasonda bakıyor hiç hareket yok.bir kere anca.ben doktora diyorum valla hareket ediyor doktor diyoki hareket etmezse gel.neden böyle acaba ya.normal mi

Aynı benim cimcicme :) Babası dokununca duruveriyor,bir kaç kez ancak denk gelmiştir.Neden böyle bilmiyorum,bir arkadaşım da aynı dertten muzdarip.

Aynı benim cimcicme :) Babası dokununca duruveriyor,bir kaç kez ancak denk gelmiştir.Neden böyle bilmiyorum,bir arkadaşım da aynı dertten muzdarip.
Seninle Günlerimiz ayniymis cnm:) acaba bu tarihteki nazlı mi oluyor ki:) bizde adını nazlı ece koymaya karar verdik zaten:) sizde durumlar nasil

Evet,aynı günlerde doğumumuz inşallah. :) Biz de isim olarak Ezgi düşündük.İnşallah sağ salim kavuşuruz nazlı kızlarımıza. :) Benim ilk gebeliğim,biraz zorluyor artık ama her şeye değer.

Evet,aynı günlerde doğumumuz inşallah. :) Biz de isim olarak Ezgi düşündük.İnşallah sağ salim kavuşuruz nazlı kızlarımıza. :) Benim ilk gebeliğim,biraz zorluyor artık ama her şeye değer.
Aaa ezgi çok güzel bir isim.benim ilk düşündüğüm isimdi.sonra bi sebepten vazgeçtik.benimde ilk bebeğim.az kaldı şükür. Heyecan basladi:) bakalım doktor belki biraz erken alırız dedi. Sezeryan olucam.kafasi biraz büyük bizim kizin:) ondan

Benim kız da tombik,geçen hafta pazartesi günü 2900 gramdı.Doktorum şekerli,hamurlu şeyleri yasakladı.Ölçüleri iki-üç hafta önden gidiyor.Sanırım bizim kız da erken gelecek.Son haftalar insan çok heyecanlanıyor.

Aynen benimki de boyleydi ....
yeni yeni uysallasti :KK70::KK70:
Yani dogun ca insanlardan kaciyormuydu.

Benim kız da tombik,geçen hafta pazartesi günü 2900 gramdı.Doktorum şekerli,hamurlu şeyleri yasakladı.Ölçüleri iki-üç hafta önden gidiyor.Sanırım bizim kız da erken gelecek.Son haftalar insan çok heyecanlanıyor.
Maşallah tosbige benimki cuma günü 2700 du.bir hafta onden gidiyor.cok şükür.gerci alınsa alinsa 1 hafta önce alınır herhalde.ayin 28 ine çağırdı tekrar.sizin doktorlar ne siklikla cagiriyor

Geçen hafta pazartesiydi kontrol,tekrar perşembe günü gideceğiz.On gün sonraya çağırdı yani.Bundan sonra sıklaşır herhalde.Haftalık olur diye düşünüyorum.

benimkide aynen öyleydi..
şimdi alıştı artık babası sürekli konuşuyor, sesleniyor..
artık babasını elini koyup konuştuğu zaman hemen yapıştırıyor tekmeyi:)
sanırım anne dışında herkesi yabancı olarak görüp korkuyor:)

benımkısıde aynen boyle... babası bır kere tekmesını yakalaya bıldı ondada yerımden kımıldamadan cagırdım geldı o sekılde bıraz pozısyonum degıssın duruverıyor..

Back
X