Birisi ne olur yardim etsin

Alesman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
4
0
1
41
Sinirlerim cok bozuk aslinda baska bir hesabim var ama sinirden ne sifrem aklima geldi ne sorum baska isimle acmak zorunda kaldim.Arkadaslar evleneli 1.5 sene oldu esim teyze ogullari ile beraber calisiyordu 3 ay once kavga dovus ayrildi ordan ama kayin validem kendi oz oglunu doven adamla hala hicbisey olmamis gibi gorusuyor surekli orada birde 76 yasinda bize davet ettigim de yasliyim gelemem diyor oglun getirir diyorum hep bi bahane 1 sefer ev gormeye geldi suana kadar hic saygisizlik etmedim ama herseye boyun egdim bu son olay canimi sikti her allahin gunu senin oglunu dovenlerin evinde ne var. ve kayin pederim de yasli o onlara gittigi zaman da ben 7 de isten cikip isim yok onun keyfini bekleyip eve gelmesini bekleyip yorgun argin o geldikten aonra eve gececem bugun son noktayi koydum icimden gunahami girerim kusluk olursa

son kısmı anlamadım.

bu kadar dert etmeyn; gelmiyosa gelmesin. huzurunuzda kaçmaz.

Ya hu bunda dert edecek ne var?

Kucuk cocuk gibi biz onlara küstuk kayinvalide de mi kussun diyorsunuz?

Siz kavgaliysaniz gorusmeyin olsun bitsin. Kayinvalidenize gorusmeyin deme hakkiniz yok.

Ayrica kayinvalidenizin sizi eve gelmemesini bu kadar dert etmeyin. Ne guzel iste kafaniz rahat.

Allah baska dert vermesin.

Konuya öyle bir başlamışsın ki aha bir aldatma konusu daha dedim abartmayın lütfen ya olayları

Canimi sikan kendisi fiderken beni nobetci olarak kullanmasi yani adam yerine koymuyor ama o yokken ben kayinpederimi bekleyecem saat 12 1 ne zaman keyfi gelirse gelecek ben evime gidecem ben sabah 8 aksam 7 ye kadar calisiyorum gunduz de gidilebilir ozellikle benim cikis saatimi seciyor olmasi alisverisi o saatte ihtiyac o saatte her sey o saatte tesaduf mu hepsi

Size ne ,gitmesin gezmeye kocasini beklesin,oglu konussun ,
Siz gitmeyin ,evinize gidin ,
Sonucta onun ailesi sorunlarini kendi cozecek ,
Takmayin kafaniza ,kuserse de kuser onun bilecegi is

Gitmemeli bence oyle insanlarin yanina. Cocugumu bilmeyen beni hic bilmesin. Gelmesin bosver, nazire yapar gibi orsan cikmiyosa gelmesin isi ne.

Gelmemesi sikinti degil de hani kapimi acmiyor adam yerine koyup abla benden beklenmesi canimi sikan.Ben siniriyim corba gibi yazmisim af ola

Martin Luther king ne demişti bir tokat yerdiğinde önür yanağını çevir kayın validede bu felsefeden olabilir bukadar kasmayın kendinizi

Back
X