• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birisi nişanlıma bişey desin yaa :(

trgyhnf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
73
21
98
2 yıldır görüsüyoruz ve 4 aylık nişanlıyız çok seviyoruz birbirimizi buna hiç şüphem yok ama bazı anlaşmazlıklarımız oluyor zaman zaman tabi ama o böyle durumlarda haklı da olsa haksız da olsa sürekli küsüyor ve bu küsmeler ben bişey diyene kadar çözülmüyor çok can sıkıcı aslında normalde o üstüme düşer ama bu küsme konusunda can sıkıcı derecede uzatıyor ben ayrılcağımızı falan düşünüyorum böyle olunca sonra barışınca söylüyorum saçmalama ne ayrılığı diyor ama şu an yine küsüz 2 gündür aramıyorum o dün aradı cvp vermedim daha hiç aramadı çok üzülüyorum ve şuan kendimi zor tutuyorum msj atmamak için haklıyım eminim ama o da askere gidecek bayramdan sonra küs kalmak istemiyorum ama o konuşmadıkça konuşmamalıyım napıcam yaaa :(((((

hakliysan arama tabiki.herkes sucunu bilmeli
askere gidecek diye hakli oldugun halde ne diye arayacaksin ki
bazi erkeklerin hosuna gidiyor boyle seyler bayanin ustune dusmesi
sen arama o zaten seni arayacaktir hatta aramis kendin diyorsun.
yarin evlenincede bu huyunu devam ettirirse ne yapacaksin
akli basina gelsin ayrica bir erkegin zirt pirt kusmeside neymis canim :47::47::47::47:
kesin bir dille konus bu huyundan vazgec filan de

hakliysan arama tabiki.herkes sucunu bilmeli
askere gidecek diye hakli oldugun halde ne diye arayacaksin ki
bazi erkeklerin hosuna gidiyor boyle seyler bayanin ustune dusmesi
sen arama o zaten seni arayacaktir hatta aramis kendin diyorsun.
yarin evlenincede bu huyunu devam ettirirse ne yapacaksin
akli basina gelsin ayrica bir erkegin zirt pirt kusmeside neymis canim :47::47::47::47:
kesin bir dille konus bu huyundan vazgec filan de

çok teşekkür ederim valla gaza geliyorum böyle sözlerle aramıcam dayanamıcak arayacak hatta aramayı bırakalım özür dileyecek adam akıllı bu huyundan da vazgeçecek onla mı uğraşcam beee :D :47:

çok teşekkür ederim valla gaza geliyorum böyle sözlerle aramıcam dayanamıcak arayacak hatta aramayı bırakalım özür dileyecek adam akıllı bu huyundan da vazgeçecek onla mı uğraşcam beee :D :47:[/

rahat ol hiiic takma o seni arasin bak nasil kuyrugunu eline alip geliyor :37:
sen bayansin ustune dusme naz yapacak olan sensin :52:

Haklı olduguna inanıyorsan sakın arama o küs kalabiliyorsa sende kalırsın ;)
Böyle alıştırırsan evlendiğinde de böyle gider yine sen çekersin;)

alışmış kudurmuştan beter olurmuş canım nasıl alıştırırsan öyle gider bencede arama bırak anlasın hatasını bişeylerin olgunluğuna erişmeli artık bence

Back
X