• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birisinin sevgisine neden bu kadar fazla ihtiyacım var?

-stargirl-

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
172
69
13
25
Merhaba herkese. Ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Bazı ailevi sorunlarımdan ötürü herkesten bir beklenti içindeyim. Çok yanlış olduğunu biliyorum. Kimse bana yardımcı olmak zorunda değil. Ama insanların ilgi ve sevgisine ihtiyacım var gideremiyorum bu hissi. Bir öğretmen olsun bir hala teyze vs benden büyük beni anlayabilecek kendi kızı gibi sevebilecek. Babamla yaşıyoruz hiçbir konuda arkamda değil. Seçeceğim bölümü de o belirledi beni dinlemedi bile. Fikri de değişmez zaten biliyorum. Bir sürü öğretmenim biliyor ingilizce hocamızla belki de elli defa bu konuyu konuştum "Bir de ben konuşayım babanla belki ikna olur" demedi. Babamı da tanıyan biri yani gidip konuşması için bir engel yok.

Kimse mi beni sevmez anlamıyorum. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Şu zamana kadar ailemden göremediğim o ilgi ve sevgiyi asla sevgiliden görmek gibi bir hataya düşmedim kendimi bu konudan uzak tuttum ama artık beni kimsenin sevmeyeceğini anlayınca bir sevgilim olsa beni anlayabilir diye düşünmüyor da değilim. Bizim okulda bir çift var hep birbirinin yanındalar birinin başına bir şey gelse tereddütsüz diğeri yardıma koşar benim de buna ihtiyacım var. Sizce sevgi eksikliğimi nasıl giderebilirim?

Ne güzel bi dönemdesin. Bence yaşın müsaitken, vaktinde varken gönüllü olarak haftasonları bir yerlerde çalış. Kimsesizlere yemek dağıtımı, çocuk esirgemelere ve huzurevlerine ziyaret gibi aktivitelere dön.

Bence sevilmek kadar sevmekte çok güzel. Açlığını sadece senin durumundakiler giderebilir. Bol bol sev, insanları mutlu etmenin verdiği hazzı zamanla hiçbir şeyden alamadığını göreceksin.

Kimseye muhtaç olmadığını öğreneceksin. Zamanla ama olacak. Sevginin de en güzelini en güçlü zamanda yaşayacaksın.
Şuan biri olsa hayatında, senin sevgi ihtiyacını öğrenirse sana karşı kullanır. yaş grubunuz böyle ne yazık ki

Kimsenin sevgisine muhtaç değilsin.aynanın karşısına geç ve ben değerliyim benden başka Yok kimseye ihtiyacım yok de.şu an yaşından dolayı böyle düşünüyorsun geçici bu düşünceler

Zaten ailenin göstermediği sevgiyi elin adamı hiç göstermiyor.
Ye iç gez toz oku bol bol. Kendini yetiştir.
Aileden destek görmeyen 28 yasında bi ablan olarak tavsiyem sadece kendine inan, dik dur. Hayallerinden vazgeçme. Çok şükür ben kendime yetebiliyorum çok iyi mesleğim var ama o sevgi ve ilgi arayışı hep var içimde belli etmesem de...

Merhaba herkese. Ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Bazı ailevi sorunlarımdan ötürü herkesten bir beklenti içindeyim. Çok yanlış olduğunu biliyorum. Kimse bana yardımcı olmak zorunda değil. Ama insanların ilgi ve sevgisine ihtiyacım var gideremiyorum bu hissi. Bir öğretmen olsun bir hala teyze vs benden büyük beni anlayabilecek kendi kızı gibi sevebilecek. Babamla yaşıyoruz hiçbir konuda arkamda değil. Seçeceğim bölümü de o belirledi beni dinlemedi bile. Fikri de değişmez zaten biliyorum. Bir sürü öğretmenim biliyor ingilizce hocamızla belki de elli defa bu konuyu konuştum "Bir de ben konuşayım babanla belki ikna olur" demedi. Babamı da tanıyan biri yani gidip konuşması için bir engel yok.

Kimse mi beni sevmez anlamıyorum. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Şu zamana kadar ailemden göremediğim o ilgi ve sevgiyi asla sevgiliden görmek gibi bir hataya düşmedim kendimi bu konudan uzak tuttum ama artık beni kimsenin sevmeyeceğini anlayınca bir sevgilim olsa beni anlayabilir diye düşünmüyor da değilim. Bizim okulda bir çift var hep birbirinin yanındalar birinin başına bir şey gelse tereddütsüz diğeri yardıma koşar benim de buna ihtiyacım var. Sizce sevgi eksikliğimi nasıl giderebilirim?
Sırf bunun için sevgili yapma lise aşkı bitecek nasıl olsa o zaman daha büyük boşlukta kalacaksın
Okulunda rehber hocanla konuşabilirsin
Babanla konuşmayı dene
Bi akrabanızdan yardım iste

Su anda bir alman kitap okuyorum. Icindeki cocuk ile barismak gibi birsey konusu. Orda senin anlattigin gibi ailesinde yani anne ve babadan yeterli kadar sevgi ve ilgi alamayan insanlar olusan boslugu baska seylerlen doldurmaya calisiyorlarm bu para,uyusturucu,iliskiler felan olabilir. Isin tehlikeli tarafi yalnis kararlar vermek ve yalnis adimlar atmak. Bence ailende hak ettigin degeri görmemen senin hatagin degil. Onlarin zayifligindan ve beceriksizliginden. Bundan arinmalisin. Ayrica bir sevgili o boslugu Asla doldurmaz. Sen ona karsi o beklentiye girersen hem ona büyük bir yük yüklersin ve asla mutlu olamazsin. Önce kendini sevmen lazim

Su anda bir alman kitap okuyorum. Icindeki cocuk ile barismak gibi birsey konusu. Orda senin anlattigin gibi ailesinde yani anne ve babadan yeterli kadar sevgi ve ilgi alamayan insanlar olusan boslugu baska seylerlen doldurmaya calisiyorlarm bu para,uyusturucu,iliskiler felan olabilir. Isin tehlikeli tarafi yalnis kararlar vermek ve yalnis adimlar atmak. Bence ailende hak ettigin degeri görmemen senin hatagin degil. Onlarin zayifligindan ve beceriksizliginden. Bundan arinmalisin.
Bence bu mesajı silmelisiniz yapıcı bi tarafı olmadığı gibi henüz reşit olmayan bi çocuğun aklına zorla karpuz kabuğu sokmak gibi olmuş amacınız bu olmasa bile

Bence bu mesajı silmelisiniz yapıcı bi tarafı olmadığı gibi henüz reşit olmayan bi çocuğun aklına zorla karpuz kabuğu sokmak gibi olmuş amacınız bu olmasa bile

Yapici tarafini anlamadiniz belki. Bu kizimiz cok genc. Kendisi sevgi eksikliginin farkinda ve bunu doldurmak istiyor haliyle. Ama bunu bir sevgili edinerek basaramaz. Ilk önce kendini sevmeli,kendi kiymetini bilmeli. Okuyup kendini gelistirmeli. Ilk aradigi sevgiyi kendine göstermeli ki bir yere gelsin. Ailesine gelince: Bir cok aile cocugunun ihtiyaclarinin farkinda bile degil veya umursamazlar. Bence evinde yeterli kadar sevgi ve ilgi gören insan disarida sevgi arayisina girmez. Bununda arkasindayim

Kendinin degerli olduğunu kendine hatirlat once sen kendini sev

Back
X