Birisiyle konuşmaya başladım ama eski sevdiğimi düşündükçe kötü oluyorum.

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
İlk aşık olduğumdu. Çok sevdim. Onun için neleri göze aldım. Çok kötü ayrıldık. Acısını çektim ama 4 ay kadar sonra düzeldim. Şimdi birisiyle konuşmaya başladım.
Kendisi çok tatlı. Her şeyi dozunda. İlgisi, muhabbeti. Etkilenmek mi bilmiyorum ama konuşmak iyi geliyor. :) Görüşmemiz için zaman var. Çünkü muhabbetimiz özel boyuta geçmedi henüz. İstiyor muyum emin değilim zaten. Fakat yan yana geldiğimizi düşününce içim burkuluyor. Elimi tutacağını düşünmek, sarılacağını, öpeceğini düşünmek zor geliyor. İçim burkuluyor. Çünkü ilk sevdiğimin hatırası var halâ bende. Belki çok çocukça ama üzülüyorum. Gücüme gidiyor. Bu histen kurtulabilir miyim zamanla?

Eskiyi düşündükçe yeni bir yol çizemezsiniz. Canli ornek vereyim kendim ayni hatayi yaptım. O yoluna bakti ben yolumu kaybettim. Olan bana oldu. O yuzden eski adi ustunde eski. Yolunuza devam edin. Elinizi baskasinin tutmasini istemeseydi su an o tutuyor olurdu hala. Geçmişi silin, düşünüp kendinize eziyet etmeyin. Ben cok pismanim sahsen...

Unutmadan başkasıyla olmak çok sağlıklı değil gibi. Belki biraz daha zamana ihtiyacınız vardır? 4 ay çok kısa bir süre.

İşte gücüme giden bu ya. Ben bile kabul edemezken, ilk olanın kendisi olduğunu bildiği halde ve ona deli divane olduğumu bildiği halde o nasıl kabullendi?

İşte gücüme giden bu ya. Ben bile kabul edemezken, ilk olanın kendisi olduğunu bildiği halde ve ona deli divane olduğumu bildiği halde o nasıl kabullendi?
Erkekler bizim kadar ince ve derin düşünmüyorlar. Ama biz bunu hala anlamis degiliz. Hatayi burada yapiyoruz. Erkekler sığ düşünürler. İstisnalari vardir elbet. Ben de aşık oldugum adami yaklasik 2 sene unutamadım. Ama onun bana dedikleri bi dakikada unutturdu ona olan duygularimi. Anladim ki aşkı bilmeyen aşık olana da saygi duymayan biriymis ve boyle biri yüzünden zaman kaybetmek aptalcaymis. Yani guzel kardesim o kabullendiyse sen daha da guzel kabullen. Oyle bir bitir ki icindekileri bir gun karsina cikarsa dimdik durabilesin. Onlarin askiyla yikilmamiz egolarini tatmin etmekten baska bir seye yaramıyor ne yazikki. Aaa kiza bak hala unutmamış beni! Ne yazikki günümüzde eski ilişkisine karsi saygisini koruyan cok az insan var etrafta. Kimsenin egosuna malzeme olmamak lazim. Ve kimse yuzunden gelecegimizi mahvetmemek lazim. Gelecegi de gectim bu günümüzü bile mahvetmek büyük kayip...

O 15 gün sonra buldu :)
Iste en birinci hata. O bulur çünkü erkekler bizim gibi değil. Dümdüz kafa var adamlarda, sizi bırakmadan da bulurdu dert değil ona. O buldu ben de bulayım düşüncesi doğru değil. Kendinizi dinleyin, hazır oldugunuzdan emin olmadan başka biriyle buluşmayın hadi konuşmayı geçtim.

Bana neler söyledi bilseniz... Beni yakan onlar oldu. Ve birgün gelse de asla kabul edemem onu.

Bana neler söyledi bilseniz... Beni yakan onlar oldu. Ve birgün gelse de asla kabul edemem onu.
Etmeyin zaten. Kimse vazgecilmez degil. Aci sekilde ogrendim ben de bunu. En basta senin gibiydim. İyi, kötü her turlu silin aklinizdan kalbinizden. Kendini uzdugune kafani kalbini yorduguna değmez.

Ayrica ben de hak etmediğim cok laf isittim. Tek kelime etmedim sevdigimin cani yanmasın diye. Simdi düşünüyorum da ne aptalmisim... Oz saygı diye bir sey var. Ama sayesinde onu bile kaybetmiştim. Degmiyor inan. Kendine olan saygini yitirme. Yitirmelerine de izin verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…