Birisiyle sevgili olmak çok zor değil mi?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Tamam seviyorum ama acayip utanıyorum o sevgili durumları beni çok korkutuyor. 23yaşındayım sevgilim olmadı daha önce ama hep böyle hissettiğim için kaçıyordum.
bir de şimdi istiyorum konusayım diyorum fakat kafamda diyalog kurarken bile utanıyorum buna ne der diye.Başıma ağrılar girdi 1 haftadır.Birinin sevgilisi olmak değişik romantik olaylara girişmek çok değişik geliyor.
Ya da evliliğe gelelim ailelerin tanışması çok farklı bir şey gibi.O kalıba kendimi sokamıyorum

ilk sevgilinde fln utanman normal ben de utanırdım, konuşacak bişey bulamazdım fln ama zamanla geçti bu. gerçi senin bunları daha önce yaşaman gerekiyordu yaşına göre. Rahat bırak kendini sonuçta grubundaki bir erkek gibi düşün.

ilk sevgilinde fln utanman normal ben de utanırdım, konuşacak bişey bulamazdım fln ama zamanla geçti bu. gerçi senin bunları daha önce yaşaman gerekiyordu yaşına göre. Rahat bırak kendini sonuçta grubundaki bir erkek gibi düşün.
peki erkeklerde utanır mı yoksa sadece ilk sevgili de mi utanılır

bunu bi kalıba sokmak imkansız tabi herkesin kişiliği karakteri farklı. utanan erkeklerde çok var.
çok teşkkür ederim son sorum da şu : herkesle çok rahat konuşan arkadaş olan bir erkeğin hoşladıgı kızdan çekinmesi mümkün mü

çok teşkkür ederim son sorum da şu : herkesle çok rahat konuşan arkadaş olan bir erkeğin hoşladıgı kızdan çekinmesi mümkün mü
Seven insan kim olursa olsun kadın-erkek zaten karşısındakini çok seviyorsaonu inciticek birşey söylemeden önce çok daha dikkatli çekinerek konuşur,bence bu verdiği değerle alakalı birşey.

Back
X