Birisiyle tanıştım,aileme konuyu açmalı mıyım?

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
kızlar bu bi hafta içinde bi iki tane konu açtım okuyanlar bilir...

bi ilişkiye hazır olamamaktan korkuyordum ...bi tanıdıgım abla beni kardeşiyle tanıştırmak istedi ilkten düşündüm acaba diye sora belki o benim kaderim olur dedim..hiç beklenmedik anda beklenmeyen güzellikler olduğu gibi..
dün buluştuk çocukla..ve beklentimin üstündeydi..bütün olarak...
herkesten sıcak bi his alamam ama bunda bambaşkaydı..ayakları titriyordu kıyamam..
2 saat konuştuk baş başa .anlattı dinledim onu.resmen tutulmuş gibi bakıyordu bana inanamadım.insan böyle güzel ve derin bakabilirmiydi...karşılıklı cidden etkilendik.1yıl sonra ilkkez başıma böyle bişey geldi ve birbirimizi tanımak istediğimizi söyledik ..

yaşım 21 onun ise 28.bu benim için problem değil ben herzaman büyük bi insan istemişimdir.
özel bi okulda öğretmenlik yapıyor ben ev kızıyım :)
ailelerimiz aynı memleketten biz istanbul doğumluyuz.
ve tanıdıgımız insanlar.herşeyi bana uygun anneme dün açtım konuyu eskiden kötü bi süreç geçirmiştim ilişki ile ilgili oyüzden korkuyor ve yaşın küçük diyor evlenmeye.
ben ise anne ön yargılı olma dedim.tanıyım belki anlaşıcaz dedim.olumsuz birşey demiyor fakat burun kıvırıyor yani biraz zaman sanırım ...
çocugun ablası ise fazla uzatmak istemiyor çünkü ailelerimiz birazcık tutucu sanırım yani babam bi erkekle sevgili olduğumu bilse hoşlanmaz.ablası diyorki 2 -3 ay tanıyın sora isterseniz nişanlanın daha rahat olur diye.
peki ben bu konuyu nasıl açmalıyım aileme ??uzun oldu ama sanırım aradığımı buldum..işte bu insan dedim.
yüce rabbime şükürler olsun

Kendinde dediğin gibi en azından biraz zaman geçsin tanıyın birbirinizi.Annen burun kıvırmakta haklı yani sen onun canından bir parçasın ve canının bir daha yanmasını istemiyor haliyle. Eğer olur da herşey güzel giderse annene anlatırsın. O da babana uygun bir dille anlatır durumu gelir isterler ve sizde nişanlanırsınız. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Ayrıca konu başlığı yeniden düzenlendi,konu başlıkları içeriği anlatır şekilde olmalı..lütfen dikkat!

annenin yaşından ve yaşadıklarından kaygılanması normal ama bence şansı hakeden biri anllatığına göre,,

inşallah sonu mutluluk getirir,,

evet canım çünkü cidden kötü bi dönem geçirmiştim.
annemde haliyle korkuyor.ama bu insanı gerçekten tanımak istiyorum.
dediğin gibi zamana ihtiyacımız var.
inşallah hayırlısı olur teşekkürler

annenin yaşından ve yaşadıklarından kaygılanması normal ama bence şansı hakeden biri anllatığına göre,,

inşallah sonu mutluluk getirir,,

evet canım kaygılanıyor annem fakat dün o anı öyle bi hissettimki.nasıl olabiliyor bu dedim.
her insan her zaman bu hissi hissedemez sanırım.
inşallah mutlulukla biter sonu

birbirinizden etkilenmi$siniz ve o meslek sahibi sen ise okumuyorsun, yani ni$anlanmaniza veya ailene söylemeye bir engelin yok bence, ilk önce annene söyle oda babana söyler zaten :)

2 - 3 Ay Bile Çok Erken..
Aile Girince İşin İçine Herşeyin Rengi Değişir..
Hem Sen Henüz 21 Yaşındasın, Biraz Görüşün..

Herşey Gönlünce Olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…