• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle nasıl tanışılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

orkidey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
18
16
3
Bi sorum daha vardı benim. Kızlar/hanımlar ben 23 yaşındayım. Ve ne yalan söylim bu zamana kadar sadece 1 kişiyle muhatap oldum. Kendisi çok iyi ve ciddi biriydi fakat başka nedenlerden dolayı olmadı. Bu kişide geçen sene hayatımdaydı. Demem o ki, 22 yaşına kadar hiç kısmet vs yoktu. Hiçbir erkekle normal bi şekildede arkaşlık kurmam, konuşmam, eskiden okuldada öyleydim. Hep uzak dururdum (dini açıdan) Ben sürekli dışarda gez toz eğlen bi insan değilim, iş/ev arada bi dışarı çıkmak okadar. Yani tanınan bi insan değilim (bundan kastım yaşadığım şehir çok küçük ve herkes birbirini tanır, ailemide herkes tanır bi beni tanımıyorlar. Düğünlere falan gitmediğimden herhalde. Bikere dışrda annemle gezerken, annemin arkadaşı, aaa bu kızınızmı diye sorması gibi -_-)).
Ve artık biriyle tanışıp yuva kurmak istiyorum. Ama kiminle nasıl tanışacağımı bilmiyorum. Yani aşağılamayın ama demek istediğim şey, biriyle nasıl tanışırsınki? Özelliklede benim durumumda olan biri.? (Asosyal). Alışveriş/sinema/iş buralarda zaten nasıl tanışıcan.. ee sosyal medyadan istemiyorum, güvenim yok. Daha ne kaldıki? Sizler nasıl tanıştınız? Taktik verirmisiniz 😂 not: bu hale geleceğim aklımın ucundan geçmezdi, mademki anonym soruluyor sorular, tam sorayım dedim 😅

Çalışıyorum. Sosyal çevre 3-5 samimi arkadaş. Fakat iş yoğunluğundan en son bi 6 ay önce görüştük. Genelde ablamla alışveriş/yemekti vs giderim.
Hobilerine daha çok vakit ayır
Arkadaşlarınla daha sık görüş
Sosyal Medyada aktif ol
Bulursun yeni Kişiler

Hiçbir erkekle normal bi şekildede arkaşlık kurmam, konuşmam, eskiden okuldada öyleydim.
Bunlari yapmayarak tanisilir.
Insanlara öcü gibi bakmayin.
Konusun, sohbet edin.
Bir merhaba, nasilsinizdan bir sey olmaz.
Her tanisilana da eş adayi gozu ile bakmadan sadece arkadas gozu ile bakin. Tanidikca, zamanla gelisen duygular olursa oylesi daha iyi olur.

Görücü usulüne bakış açınız nedir? Ailen, konu komşu, ablanız filan da sizi birileriyle tanıştırabilir. Sizi de iyi tanıdıkları için size daha uygun adaylar bulabilirler. Evlenmek istediğinizi etrafa belli edin.

Bunlari yapmayarak tanisilir.
Insanlara öcü gibi bakmayin.
Konusun, sohbet edin.
Bir merhaba, nasilsinizdan bir sey olmaz.
Her tanisilana da eş adayi gozu ile bakmadan sadece arkadas gozu ile bakin. Tanidikca, zamanla gelisen duygular olursa oylesi daha iyi olur.
Okul zamanlarında evlilik düşünmediğim için, haliyle gereksiz yere kimseyle tanışmak istemedim. Bunun adı: "İnsanlara öcü gibi bakmak" değildir.

Birileriyle illa evlenme niyetiyle mi tanisilir. Hic mi arkadas olunup sohbet edilmez. Evet ocu gibi bakmak oluyor o.

Namahrem olan bi erkekle ciddi olmadığım sürece neden tanışayım ? Ayrıca Allah'a hesap vereceğiz. Rabbimizede öcü gibi bakmakmı diyeceksiniz.. lütfen kendinizi geliştirin bu konuda.

Namahrem olan bi erkekle ciddi olmadığım sürece neden tanışayım ? Ayrıca Allah'a hesap vereceğiz. Rabbimizede öcü gibi bakmakmı diyeceksiniz.. lütfen kendinizi geliştirin bu konuda.

Tanismadan ciddi olup olmak istemedigini nerden bileceksin ki konu sahibesi ? :KK57: Bu kafayla hic tanimadigin, 2 kere gorup saci guzel meslegi de memur diye begendigin biriyle evlenir, 7 kat yabanciyla gerdege girersin

Tanismadan ciddi olup olmak istemedigini nerden bileceksin ki konu sahibesi ? :KK57: Bu kafayla hic tanimadigin, 2 kere gorup saci guzel meslegi de memur diye begendigin biriyle evlenir, 7 kat yabanciyla gerdege girersin
Hem biriyle nasil tanisirim diyor hem merhaba, nasilsiniz de insanlara dedim diye git kendini gelistir diyor. Kafalar çok guzel. Yorma kendini Cherry'cim😂

Hala anlamadınız. Tek tek yazıyorum. Ozamanlar evlilik düşünmüyordum diyorum. Ve buyüzden tanışmayada gerek duymuyordum.

Aradan zaman geçti, ve fikrim değişti, şimdi ise arkadaşça değilde normal tanıdık olarak tanışmaktan bahsediyorum.

Aradaki farkı anlamışsınızdır umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X