Biriyle tanismaya gidemiyorum

Gidemiyorum diye düşünme. Utanman veya stres yapman çok normal. O yuzden git ve akisina birak bir sey kaybetmezsin. Sen kimseyi istemedikce tanistirma teklifleri de gelmemeye baslar. Sonra uzulebilirsin.

Karşındaki bireyin senden farkının olmadığını farkına var önce doğal ol sanki kendi arkadaş çevrendeymişsin gibi kendini ne kadar kasarsan o kadar olmayacaktır kendini bırak kendinin kendin olmasına izin verdiğin surece korkulacak ve street yapılacak birşey kalmadığını gördüğünde rahatlayacaksın eminim ve şunu unutma kimse senden değerli değil sen mukemel birisin bırak kendini ya niye böyle üzüyorsun kendini relax

27 yasima geldim. Ancak biriyle gorusmeye gidemiyorum. Ailem ve arkadas cevrem bana birilerini onerip gorusmeye gitmemi soyluyorlar. Aslinda bir yandan istiyorum. Ama gitmekten hep vazgeciyorum. Utaniyorum, stres yapiyorum. Insanlara hep birsey bahane ediyorum. yok tipini begenmiyorum, yok surasi şöyle diye bahaneler üretiyorum. Normalde kendim de bu konularda beceriksizim kendimde bulamam. Birisinin önerisiyle de karsi cinsten biriylede görüşmeye gidemiyorum. Konuyla ilgili yorumlariniz fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Ne yapabilirim?
Bu kız kimseyi beğenmiyor zaten, kendini beğenmiş diye adın çıkacak. Sonra da böyle teklifle gelen olmaz.

Kasmayın, gidin..eğlenmenize bakın.

Back
X