- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
dl
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olmanız gerektiğine, henüz karar verememiş, kestirip atmak istemiyor ama sevgilim deyip bağlanmakta istemiyor, bir süre böyle devam ettirecek sanırım.
Bu arada sende onu tanımaya çalışsan, hemen isim koyulmasa olmaz mı? Onun, hayatında olmasını istiyor musun?
Ne olmanız gerektiğine, henüz karar verememiş, kestirip atmak istemiyor ama sevgilim deyip bağlanmakta istemiyor, bir süre böyle devam ettirecek sanırım.
Bu arada sende onu tanımaya çalışsan, hemen isim koyulmasa olmaz mı? Onun, hayatında olmasını istiyor musun?
Bunları sorduysanız çok erken. Neye dayanarak hesap sorar gibi davranıyorsunuz ki?tesekkurler cevapiniz icin. ben birlikte olmak istiyorum . ama bu tutarsiz tavirlarindan dolayi hergun tartisma cikardim cok dirdirci oldum. umarim biktirmamisimdif bastan. ama boyle davrandigi icin guvenim sarsildi. neden iki haftadir gorusmedik ve whatspda sik cevrimici oluyor sanki konustugu birimi var? ondanmi bu kararsizlik. sordugumda kesinlikle kabul etmedi. hala hergun konusuyoruz ama ne oldugumuz belli degil![]()
Bunları sorduysanız çok erken. Neye dayanarak hesap sorar gibi davranıyorsunuz ki?
Dediğiniz gibi tartışmalar çıkardıysanız adam o yüzden tereddüttedir.
yazsın cevap vermeyin, arasın telefonu açmayın.. biraz merak uyandırın, ne oldu desin, o size buluşmak için ısrar etsin.. mesela çevrimiçi olun ama ona yazmayın, mesajını okuyun ama 2 saat sonra kısa bir cevap verin..
her aradığında elinin altında olmayın yani.. kaçan kovalanır, siz sormayın o sorsun biz neyiz diye..