BIRIYLE TANISTIM VE COZEMIYORUM YARDIM

Ne olmanız gerektiğine, henüz karar verememiş, kestirip atmak istemiyor ama sevgilim deyip bağlanmakta istemiyor, bir süre böyle devam ettirecek sanırım.
Bu arada sende onu tanımaya çalışsan, hemen isim koyulmasa olmaz mı? Onun, hayatında olmasını istiyor musun?

Kartal kalkar, dal sarkar, dal sarkar kartal kalkar.
Adam seni biraz daha tanımaya çalışıyor, şu anda senden emin değil sevgili olup olmamak konusunda.
Fazla ilişme, geyiğine geyikle müdahil ol, zorlama, ittirip kaktırma adını koyalım diye. Malum dal sarkarsa kartal kalkar. ehe.

Emin olmamasini anliyor ve hak veriyorum. Ancak hoslandigni soyleyip eniste yenge muhabbeti yapacak ama arkadas arkadas konusmaya devam edecek... aceleci biri degilimdir fakat bu sozlerin ardindan geyikli gunleri de beklemezdim. Mazallah boynuz cikaririm sonra.

Ne olmanız gerektiğine, henüz karar verememiş, kestirip atmak istemiyor ama sevgilim deyip bağlanmakta istemiyor, bir süre böyle devam ettirecek sanırım.
Bu arada sende onu tanımaya çalışsan, hemen isim koyulmasa olmaz mı? Onun, hayatında olmasını istiyor musun?

tesekkurler cevapiniz icin. ben birlikte olmak istiyorum . ama bu tutarsiz tavirlarindan dolayi hergun tartisma cikardim cok dirdirci oldum. umarim biktirmamisimdif bastan. ama boyle davrandigi icin guvenim sarsildi. neden iki haftadir gorusmedik ve whatspda sik cevrimici oluyor sanki konustugu birimi var? ondanmi bu kararsizlik. sordugumda kesinlikle kabul etmedi. hala hergun konusuyoruz ama ne oldugumuz belli degil:(

tesekkurler cevapiniz icin. ben birlikte olmak istiyorum . ama bu tutarsiz tavirlarindan dolayi hergun tartisma cikardim cok dirdirci oldum. umarim biktirmamisimdif bastan. ama boyle davrandigi icin guvenim sarsildi. neden iki haftadir gorusmedik ve whatspda sik cevrimici oluyor sanki konustugu birimi var? ondanmi bu kararsizlik. sordugumda kesinlikle kabul etmedi. hala hergun konusuyoruz ama ne oldugumuz belli degil:KK43:
Bunları sorduysanız çok erken. Neye dayanarak hesap sorar gibi davranıyorsunuz ki?
Dediğiniz gibi tartışmalar çıkardıysanız adam o yüzden tereddüttedir.

yazsın cevap vermeyin, arasın telefonu açmayın.. biraz merak uyandırın, ne oldu desin, o size buluşmak için ısrar etsin.. mesela çevrimiçi olun ama ona yazmayın, mesajını okuyun ama 2 saat sonra kısa bir cevap verin..

her aradığında elinin altında olmayın yani.. kaçan kovalanır, siz sormayın o sorsun biz neyiz diye..

Demekki seni tanimaya calisiyo bunda bi gariplik yok.. Sende ona ayni sekilde davran cokta usteleme cok fazla arayip sorma o seni merak etsin o arasin.. Ozaman anlarsin sana karsi olan ilgisini az cok..

Doğrusunu yapıyor, fazla samimiyet tez ayrılık getirir, siz de Karşınızdakini tanımaya çalışın, hemen bağlanmayın.

Bunları sorduysanız çok erken. Neye dayanarak hesap sorar gibi davranıyorsunuz ki?
Dediğiniz gibi tartışmalar çıkardıysanız adam o yüzden tereddüttedir.

kulaga oyle geliyor ama ilk baslarda boyle davranmadim. gorustukten sonra 5gun iyiydi haftasonuna azkalmisti bende bulusuruz saniyordum oylede demisti. sonra hsonu bulusmadik bahsetmedi bende gururyaptim sormadim. ama icyenice kuduruyorum tabi. sonra whatspta cevrimici olmalari biraz cok arkadasca olmamiz hani iliski konusuna deginmemesi beni boyle yapti malesef. kotu dirdirci gibi oldum itici farkindayim ama inanin durum bunu gerektirdi. dun enson acikacik dedim nie gorusmuyoruz. oyle denk geldi sehirdisinada gittim yogun bidonemdi boyle olucak degil yoksa gorusurz falan yapti. bana bahane geldide bisey demedim. bide gider falan yapincada allttan aliyor dirdirimi cekiyo. ya suclu diye yada gercekten istiyorda kararsizmi bilemedim

yazsın cevap vermeyin, arasın telefonu açmayın.. biraz merak uyandırın, ne oldu desin, o size buluşmak için ısrar etsin.. mesela çevrimiçi olun ama ona yazmayın, mesajını okuyun ama 2 saat sonra kısa bir cevap verin..

her aradığında elinin altında olmayın yani.. kaçan kovalanır, siz sormayın o sorsun biz neyiz diye..

yaptim bunuda. oyle yapinca yine yaziyor . ohoo diyor ariyorum acmiyorsun falan. yine cevaplamiyorum. yine bisey yaziyor. sonra illa yaziyirum gec gordum falan diyorum. ama sonucunca hic demedi biz neyiz. ben deyince baska zaman boyle biseyler yolunds degil. bide diyorki senin sayende hep afra tafra yapiyorsun diyor. halbuki ilgisiz diye yaptiyssm yapmisimfir

İlla bir sıfat yapıştırmak zorunda mısınız ?
Ne kadar itici bir durum. Hem sevgiliyiz demenin önemi nedir?
Daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi.
Bir süre ver, bekle.
Buluşmayı o teklif etmediyse sen de çıkalım diye.
Bu pasif halleri ben anlamıyorum cidden.
Bir şeyi istiyorsan adımını atarsın.
Öyle sürekli biz neyiz, başkası mı var denince kötü bir izlenim bırakılıyor.
Hatta bu resmen dırdır yapmak kusura bakma da.
Rahat ol. Tanımaya çalışın birbirinizi.
Buna fırsat ver. Baktın ki karşı taraf sana uymadı, görüşmeyi kesersin.
Bu acelecilik boş iş.

Back
X