Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım yarın teglım gercı teste sılık kandaaa bet 5.3 cıktı ama emın degılm korkuom pazartesı bıda kan vercem yukselcekmı dıe
Bnde yaklaşık 5 gün içinde ogrencem bugün çatlama iğnesinin 10.ununcu günü bakalım neler olcak
Ben varim cnm idrarda bisey yok ki duzensiz adetlerim bekliyom bugun 34.gun
Senin de cnm benim rabbim ins bizi de mutlu eder bu ayBenim de idrarda cikmadi hala bi umut bkliyoruz. Hersey gonlünce olsun insallah canim
Ovülasyon kullandınz mı.kızlar
Doktorlar genelde tahmini söyler canm 12. Ve 16. Günler arası diye. Ovulasyon tam gün ve zaman belirliyor. Daha nokta atışı yaniKullanmadim. Dr dedigi gunleri degerlendirdik
Doktorlar genelde tahmini söyler canm 12. Ve 16. Günler arası diye. Ovulasyon tam gün ve zaman belirliyor. Daha nokta atışı yani
Canım ben internetten aldım loboclick 20 li 4 tne gebelk testi 19 tldi kargo da ücretsiz gitti gidiyor dan aldım. 20 tane içte günde bi tane yapıyosun genelde 10 11 gbi yapıyorm ben 4 saat öncesinden bişey içmemen gerekli çünkü bide sabah ilk idrarın olmayacak. Normal hamilelik testi gibi ama bu yumurtlama gününü gösteriyo çizgi çok koyulaştığı zaman yumurtlama günün sonrasında silikleşrse yumurta serbest kaldı demek oluyo koyulaşmadan itibaren o 3 4 günü değerlendiriyorsun. En azndan geç mi erken mi yumurtladın belli oluyor. Ben bu ay Braz erken ymurtladım kullandığım ilaçtan ötürü cnmNasil oluyo kullanimi anlatirmisin
Canım ben internetten aldım loboclick 20 li 4 tne gebelk testi 19 tldi kargo da ücretsiz gitti gidiyor dan aldım. 20 tane içte günde bi tane yapıyosun genelde 10 11 gbi yapıyorm ben 4 saat öncesinden bişey içmemen gerekli çünkü bide sabah ilk idrarın olmayacak. Normal hamilelik testi gibi ama bu yumurtlama gününü gösteriyo çizgi çok koyulaştığı zaman yumurtlama günün sonrasında silikleşrse yumurta serbest kaldı demek oluyo koyulaşmadan itibaren o 3 4 günü değerlendiriyorsun. En azndan geç mi erken mi yumurtladın belli oluyor. Ben bu ay Braz erken ymurtladım kullandığım ilaçtan ötürü cnm
Al canım daha iyi olur :)Tesekkur ederim canim bu ay olmazsa bebek onümuzdeki ay alcam hemen