Gelinbaşı ve Gelin Tacı Birkaç kuaför buldum ,daha önce duyan a da giden var mı?

nurrose

...........
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
1.840
9
641
41
İstanbul
Arkadaşlar haziranda nişanım var ve ekimde evlenicem.Avrupa yakasında oturuyorum ama bu yakada kuaföre hç gitmedim hem güzel saç yapan hem kryolan ürünleriyle makyaj yapan biyer arıyorum.Ama güvenemiorum da.Bikaç kuaför var daha önce giden var mı?

1-Aplus etiler (Seyrantepe)

2-Ebil saç tasarım (Kemerburgaz)

3-Kaizen hairdreesing (Kemerburgaz)

4-Ali Gür

5-Trio Metrocity

Ya da Şişli,Levent,Gaziosmanpaşa taraflarında kuaför önerebilir misiniz.??

Herkes saçını makyajını kendi yapıo sanırsam:)Neden bana yardımcı olmuosunuz arkadaşlar:)

aynı bunalımdayım :) aplus ı bende arastırdım ama kararsızım düğün salonum bir kuaför önerdi aşkın kuaför kocamustafapaşada gittim salon flan güzel ama daha önce gitmediğim denemediğim bir kuaförde gelin başı ve makyaj yaptırmak ... açıkçası çok karıştırıyor kafamı.. ne yapacağım belirsiz uff ne yapsak kii :)

Walla benm nişanım 4 haziranda artık ayarlamam lazım bu kuaför olayını:::)Herkes gelinlik nişanlık resimlerni koyuyo ama nerde yaptırıoalr yazan eden yok saçlarını başlarını:::)Ben bu haftaiçi çıkıp bakıcam mecidiyeköyden şişliye kdr ne war ne yok die:)Olmadı bu A plus a gidicem kryolan ürünleri kullanan biyer arıyorum çünküüü..Sen de bulursna bi hbr et:::)

Bahçelievlerde nokta kuaför varmış özellikle düğün günü gelini çok rahatlatıp çok da güzel hazırlıyorlarmış onun hakkında bi bilgin var mı benim de düğünüm 1 ağustosta ben de araştırıyorumm....

Çok bilgim yok burda okudum onu da canım.dün cevahirde mehmet tatlıda okudum gelin saçı makyajı manikür pedikür 525 yazıodu eğer ilgilenirsen..Nokta kuaföre giden biri war galiba ben bi sorayım ..sen ne tarafta oturuosun?

Ben gaziosmanpaşa tarafında oturuyorum Alışveriş merkezinden gelinlikle çıkmak bana biraz garip geliyor o yüzden düşünmüyorum haberlerini bekliyorum....

Ali Gür Profilo... bi arkadaşım orda çalışıyo hatta on numara kuaför yani ama çok pahalıdr oranın fiyatları

4.Levent sanayi mahallesinde dilek kuaför var 25 yıllık cok ıyı bı kuafor ben nısan sacımı orda yaptırmıstım cokta memnun kalmıstım belkı dugunde yıne orada yaptıracagım

ben etilerdeki "bem jolie" kuaförü öneririm. orda erol bey var o çok profesyonel... Akmerkezin tam karşısında köşede biyer..

kızlar merhaba

Ben de saçımı boyatmayı düşünüyorum kaliteli ama fiyat olarak da çok uçuk olmasın istiyorum :)) bu bahsettiğiniz kuaförlerde fiyatlar ne durumda mesela..

Bayrampaşa Yıldırım mahallesinde Seher kuaför var.
Çok iyidir. Kına nişan düğün tüm saçlarım orda yapıldı.
Memnun kalırsın.

kızlar merhaba

Ben de saçımı boyatmayı düşünüyorum kaliteli ama fiyat olarak da çok uçuk olmasın istiyorum :)) bu bahsettiğiniz kuaförlerde fiyatlar ne durumda mesela..

Benim boyattığım yerde düz boya 130.... biraz pahalı ama mükemmel renk veriyor ve en önemlisi saç yıpranmıyor.. yılda 2-3 kez yaptırdığım bişey sonuçte 130 a değiyor.. saçımın yıpranmasındansa 40-50 tl fazla veriym diyorum.. Hem uygun olsun hem mükemmel yapsın gibi bi yer ben hiç görmedim şimdiye kadar... iyi yapanlar fiyatları yükseltiyor..:bbo:

her bakımdan tavsiye edeceğim tek yer kardelen kuaför güzellik salonu...fatihde