• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Birkaç örnek de benden

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
Eğer sitede varsa ve ben göremediysem özür dilerim hanımlar.. Bunlar benim en beğendiklerim...delikafadulden

Mezuniyetim için bunlardan bir seçim yapıp diktireceğim.. Sizce hangisi daha güzel olur ?

12949f.jpg

12949b.jpg

Favorim bu, rengi de modeli de çok hoş bence.. Ama üstü çok açık, orasını daha farklı bir şey yaptıracağım..

83322292.jpg

dore renkli olanı çok beğendin ben canım

en son siyah olanda güzel ama biraz sade mezuniyet için, belki biraz hareketlendirrisen oda güzel olabilir

Evet canım, dore olan çok hoş.. Ama bana göre briaz abartılı olur diye düşündüm.. Daha kadınsı duruyor sanki.. Ama çok hoş evet.. Siyahında bel ve etek kesimi çok hoş duruyor.. ama renk olarak haklıısn, sade biraz.

bence mavi tam balo elbisesi
kadınsı şeyler giymeyin bekarken yaa
çıtır olun daha güzel oluyo

Evet kızlar, benim favorim de o.. Diktirmeyi düşünüyorum onu seneye..

canımm dore olan çoq şık ama kadınsıı.ilk önce karar wer nasıl takılmayı istiosunn.kadınsıda olur diosan o çoq şık.ama yoq çıtı pıtı olayımm dersen mawi müthişş.eminim sanada çoq yakışırr güselimm :lepi:

canımm dore olan çoq şık ama kadınsıı.ilk önce karar wer nasıl takılmayı istiosunn.kadınsıda olur diosan o çoq şık.ama yoq çıtı pıtı olayımm dersen mawi müthişş.eminim sanada çoq yakışırr güselimm :lepi:

Teşekkür ederim canım, kadınsı olmak istemiyorum.. Daha egncim yav.. laelaelaelaelaelülülülülülü

Back
X