Birkere Aşık Olduktan Sonra Birdaha Olamayanlarrr !!!

babos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
29
0
36
İstanbul
Kızlar ben bikere birine aşık oldum yani belkide takıntıydı bilmiyorum ama ondan sonra bir türlü aşık olamadım. Kaç sene geçti sorarsanız onu mu hala seviyorsun diye hayır aklıma bile gelmiyor ama kimseyede bişey hissedemiyorum kimseye şans vermiyorum taş kalpli oldum arkadaşlar arasında

Son düzenleme:
bence bu konuda yaşın çok önemli.her yaşta aşka bakış farklı olabiliyor.ama şöyle bi kural var;her zaman aşık olduğun adam seni en çok mutlu edebilecek adam olmayabilir.hatta aşık olduğun değil sana aşık olanla beraber olmanı öneririm.gönül ilişkilerinde başarılar dilerim canım

OLunur ya neden olmasın ama her insan farklı bir aşk demek farklı dünyalara götürür,ama yarattığı heyecan aynı :))

Daaha gencim aslında o aşık oldum dediğim insanla 3 senelik bir ilişkim oldu ama şuan oda yok. Sadece herkese bir kulp takıyorum gözünün üstünde kaşı var misali. Birazda beni fazla önemsemeyenler dikkatimi çekiyo dediğinizin tam tersi çok kötü bişeeyy

canım ya bende böyle olmuştum ilk defa terkedilmiştim çok sevmiştim yani öyle çok uzun bi ilişkide değildi ama ilişki çok güzel giderken bıraktı bidaha kimseye güvenemicem sandım çok ağladım ama şimdi allaha şükür şimdi çok sevdiğim biri var kaç senelik bi ilişkim var :nazar: yani demek istediğim doğru kişiyi bulduğun zaman güveniyosun aşık oluyosun aklının ucundan bile geçmiyo eskiler

canım ya bende böyle olmuştum ilk defa terkedilmiştim çok sevmiştim yani öyle çok uzun bi ilişkide değildi ama ilişki çok güzel giderken bıraktı bidaha kimseye güvenemicem sandım çok ağladım ama şimdi allaha şükür şimdi çok sevdiğim biri var kaç senelik bi ilişkim var :nazar: yani demek istediğim doğru kişiyi bulduğun zaman güveniyosun aşık oluyosun aklının ucundan bile geçmiyo eskiler

Allah mutlu etsin canım :) umarım çünkü uzunca bi süredir yalnızım bende birilerine güvenmek sevmek istiyorum ama pek olmuyor belkide doğru insan biyerde beni bekliyor ve günün birinde bulucam onu

Allah mutlu etsin canım :) umarım çünkü uzunca bi süredir yalnızım bende birilerine güvenmek sevmek istiyorum ama pek olmuyor belkide doğru insan biyerde beni bekliyor ve günün birinde bulucam onu

aynen bende de böyle olmuştu birinden hoşlanıyodum yok yok buda onun gibi bırakıp gider hiç bulaşma diyodum hep böyle içime attım duygularımı seviyomuydum hayır ama korkuyodum güvenemiyodum bütün erkekler aynıdır mantığıyla düşünmek çok şey kaybettiriyomuş insana bunu anladım

Daaha gencim aslında o aşık oldum dediğim insanla 3 senelik bir ilişkim oldu ama şuan oda yok. Sadece herkese bir kulp takıyorum gözünün üstünde kaşı var misali. Birazda beni fazla önemsemeyenler dikkatimi çekiyo dediğinizin tam tersi çok kötü bişeeyy

belirli bi yaştan sonra potaniyel eş adaylarını eledikten sonra.şöle bi durum ortaya çıkıyor.benim kocam yakışıklı ,sempatik,anlayışlı,çok zengin, zeki atletik 100 m yi 10 saniyenin altında koşan biri olmalı die kriterle çoğalıyor.sevenin kıymetini bil kalbini temiz tut. umarım her şey diledğin gibi olur.

e o zman sen ilk görüşte aşkı bekliyorsun.bence tehlikeli bir yoldasın ömür boyu yalnız kalabilirsin.tipini,huyunu beğendiğin birine,içinde azıcık ılıyorsa evet de bence bir tanı aşk sevgi sonradan oluşur.emek,özveri gerekir.ilk etapta olan cinsel çekimden başkası değildir.

seni çok iyi anlıyorum bende bir kere yaşadım hemde çok fena aşıkken terk edildim. zor atlattımm. kırılmak incinmek bir kenara aynı hisleri yaşayamam sanıyorum. hala o korkularımı demiyim. o düşüncelerimi taşıyorum. aşık olamayacağım gibi görünüyor. mantıken ilişki kurabilirim. yani emek veren birine verebilirim.zamanla belki sevebilirim. aşık olamam asla. o duygu çok fena yerden yere vurdu beni.

Son düzenleme:
ya bende senin gibiyim ama ben birini 4 sene platonik sevdim karşılık alamadım zaten bilmiyodu kendisini sevdiğimi açılamadım da sonra gözden yok oldu unuttum ama ondan sonra kmseye aşık olamadım

evet kızlar hepinizin söylediği gibi tekrar aşık olmak hiç kolay olmuyor. Ve ömür boyu yalnız kalıcam diye korkuyorum çünkü gerçekten ya ilk görüşte aşık olmalıyım o heycan hep olmalı yada çok enteresan bir şekilde tanışıp aşık olmalıyım. Yalnız kaldıkça kriterlerde genişliyo uygun olanı bulmak çok zor. Ten uyumu gerçekten bu ne yakışıklılık ne para ne başka birşey birini gördüğünüzde kalbinizin hızla çarpması çok önemli ve her gördüğünüzde bu çarpıntıyı kaybetmemek

Back
X