Birkere Düsük yapan yinemi yapar? Düsükteki kanama ne kadar sürer? Yine hamile kalabilirmiyim?

genelde hep öyle oluyor :KK43: bir düsük yapanin ardi geliyor gibime geliyo korkuyorum o yüzden yasda ilerledigi icin. Rabbim insallah hayirla saglikla kucagin aalmayi nasip eder. Allah saglikli gebelik versin canim. Insallah bende okadar uzun sürmez yinede rabbim bilir ama dedigim gibi 30 oldum :KK43:
Bende 30 um dr um bana cocuk saglıklı olmadığı için bünyen kabul etmiyor ve gebeliği sonlandırıyor demişti. Üzülme hiç rabbim verecek saglıklı bir cocuk tek yapman gereken hamile kalana kadar takma kafana hamile kalıncada dınlen bol bol wc harıcı kalkma

insallah ikimizede ve isteyen herkese canim rabbim verir konusalim biz haberleselim :) seni izlemeye aldim profilini acinca izle var tikladim umarim yanlis birsey yapmamisimdir yeniyim burda..
ne ise yaradgni bende bilmiyrm ama bende seni izlemeye aldim sanirim bildrm geliyo bi yere yazdikca :))

Bende 30 um dr um bana cocuk saglıklı olmadığı için bünyen kabul etmiyor ve gebeliği sonlandırıyor demişti. Üzülme hiç rabbim verecek saglıklı bir cocuk tek yapman gereken hamile kalana kadar takma kafana hamile kalıncada dınlen bol bol wc harıcı kalkma
tamam canim dediklerini uygulayacagim. Dedigin gibi dikkat etcem ve stres yapmicam olur insallah allahin iziniyle inaniyorum...

ne ise yaradgni bende bilmiyrm ama bende seni izlemeye aldim sanirim bildrm geliyo bi yere yazdikca :))
tamam canim en azindan birbirimize mesaj atabiliriz :) gelismeler oldukca insallah birlikte hamileliklerimiz hakkinda yazisiyor oluruz bir iki aya en gec :) ALLAH büyük

ayy insallah canim ya amiiin amiin
merhaba forumları okudum da buraya geldim :) cuma gunu 11+4 bebeğimin kalbi durduğu için kurtaj oldum. kanama çok az devam. siz hamile kaldınız mı sonrasında? ben bi süre korunmak ve sonra denemek istiyorum ama aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum

merhaba forumları okudum da buraya geldim :) cuma gunu 11+4 bebeğimin kalbi durduğu için kurtaj oldum. kanama çok az devam. siz hamile kaldınız mı sonrasında? ben bi süre korunmak ve sonra denemek istiyorum ama aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum
evet kaldım canim rabbim nasip ederse 3 hafta sonra dogumum.en az iki adet gor ondan sonra korunmayi birak.rahim bir iki ay da toparlar yani.geçen ayda arkadasm dişil yapti 1 adet gordu bugun ogrendim hamileyms.düşüğün bi ayaga icerde derler.bende ikinci ayda kaldim hamile cok sukir.insallah tez vakitte saglikli bi evlat nasip eder canim.biraz kafaya da takmamaktan geciyo kendini oyalamaya calis aklina surekli getirme bebek yapcam diye oluruna birak.bana da derlerdi inanmazdm ama takmamak en basinda geliyo

Bende düşük yaptım ama üstünden üç adet geçti hala hamilelik yok

evet kaldım canim rabbim nasip ederse 3 hafta sonra dogumum.en az iki adet gor ondan sonra korunmayi birak.rahim bir iki ay da toparlar yani.geçen ayda arkadasm dişil yapti 1 adet gordu bugun ogrendim hamileyms.düşüğün bi ayaga icerde derler.bende ikinci ayda kaldim hamile cok sukir.insallah tez vakitte saglikli bi evlat nasip eder canim.biraz kafaya da takmamaktan geciyo kendini oyalamaya calis aklina surekli getirme bebek yapcam diye oluruna birak.bana da derlerdi inanmazdm ama takmamak en basinda geliyo

çok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın kucagına. bende zaten beklemek istiyorum. belki 2 adetten bile fazla beklerim. psikolojik olarak da biraz toparlanmak lazım. dediğin gibi takmamak lazım. biraz kafamdan atarsam öyle tekrar denemek istiyorum. doğum yapınca da haber ver beraber sevinelim :) burası biraz da terapi gibi oluyor.

çok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın kucagına. bende zaten beklemek istiyorum. belki 2 adetten bile fazla beklerim. psikolojik olarak da biraz toparlanmak lazım. dediğin gibi takmamak lazım. biraz kafamdan atarsam öyle tekrar denemek istiyorum. doğum yapınca da haber ver beraber sevinelim :) burası biraz da terapi gibi oluyor.
evet beklemek daha saglikli oluyo canim rahim toparlamasi gerekiyo kendini.vardir vakti herseyin bende cok üzülmüştm aklimdan cikmadi bende ise girdim kafa daggittim.ucuncu maasi goremdn biraktm hamile kaldim diye :)) yazarim canim 12 aralikta kismetse

yumurtalama doneemini takip et canim.adetn bitince basla 1 gun arayla duxenli ilski olsun ama cok kafaya takmadn.illa denk gelir yumurtlama donemine insallah
Aslında hiç takmıyordum. Zaten bir çocuğum var. Ama yaş geçiyor ister istemez düşünmeye başladım

Aslında hiç takmıyordum. Zaten bir çocuğum var. Ama yaş geçiyor ister istemez düşünmeye başladım
allah basgislasin canim.bi dr a giduo muayne ol ona göre yardimci olur canim yumurtlama olayi icin catlatma olayi icin.insallah tez vakitte kalir tekrar

Back
X