Kesinlikle doktora gidin cok sakıncalı bi durumMrh arkadaşlar yeni evliyim açıkçası çekinerek yazıyorum ama ilk birleşmeden itibaren vajina girişinde ufak çatlaklar ve doğal olarak kanamalar var sürekli ara verdik en son birleşmemizde o çatlak baya büyüdü ve bütün gün hafif bir şekilde kanama devam etti.Sizde de böyle durumlar oldu mu nasıl çözdünüz bu sorunu
Uzman mı operatör doktora mı gidilirOldu geçti ama siz yine de doktora gidin
Yeterince ıslaklık olmuyormu acabaMrh arkadaşlar yeni evliyim açıkçası çekinerek yazıyorum ama ilk birleşmeden itibaren vajina girişinde ufak çatlaklar ve doğal olarak kanamalar var sürekli ara verdik en son birleşmemizde o çatlak baya büyüdü ve bütün gün hafif bir şekilde kanama devam etti.Sizde de böyle durumlar oldu mu nasıl çözdünüz bu sorunu
Ne alaka böyle sorulur mu bacım buEşinizin penisi çok mu büyük? Utandım
Çatlaklıkla büyüklüğün alakasını gram çözemedim öyle bir sormuş ki insan soruyu yanlış anlıyor ya
Var bazı değişikler ya, normal hayatta da sorabilir yaniÇatlaklıkla büyüklüğün alakasını gram çözemedim öyle bir sormuş ki insan soruyu yanlış anlıyor ya
Arkadaşlar lütfen dışarda yüz yüze soramayacağınız şeyleri burda anonim olmanıza güvenerek sormayın kocanın penisi çok mu büyük ne demektir ya
Hayır üye birde cinsellik konusundan çıkmayan bir üye. Başka konularla asla ilgilenmiyor. Öyle birinin sorması beni bile utandırdı yaVar bazı değişikler ya, normal hayatta da sorabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?