• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte ama yalnız,2 yabancı :(:(

.....tugce.....

TUTAMIYORUM ZAMANI
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
21
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar.. çok çağresizim umarım siz bana yardımcı olursunuz..

şimdi en baştan uzatmadan anLAtıyorım. ben lise 2 de biri iLe bi iLişkye başLAdım ama diğer sevgiLime inat oLsun diye çıkmıştım.zamanLa ben bu çocuğa çok bağLandım.benm annem babam biLe oLmuştu yeri geLdiğinde.dersLerimde yardımcı oLmuştu iyiyi ktüyü her zaman bana söLEmişti.böLece 10 ayı geride bırakık 11.sınıfa geLdiğimizde aynı sınıfa düştük.beni sevdiğinden hiç kşkum yoktu çnkü iLk aşık oLduğu kızda sevdiği kızda benddim.ramazan bayramında 10 günlük bi tatile çıktık ve bayramın 3.gününe kadr msjLaştık bana ogünden sonra hiç msj atmadı bende ona atmadım.

okuL açıLdı ve hiç birşey konşmadık.hiç birşey oLmamış gibi... hocaya yerLerimizi ayırmasını söLedim ayrdı ben çok sinrLendim ve buğra bende bitti die düşündüm. daha sonra buğra arkadaşLArıma
tekrar barışmak istediğini ve bensiz yapamadığının işaretLErini veriyordu.ben bu sırada facebook açmıştım ve eski sevgilimide eklemiştim.onun inadına yapmıştım. hiç 1 neden yokken bana böLe yapması beni çook sinr etmişti. birgn cuma akşamı msj geLdi aşkım die çook mutLu olmuştum.herşeye tekrr başLıcaktık derken buğra benm face açtığımı görmüş vee bir mektup yazmış.. içinde hiç haketmedğim şeyler yazıyordu"sen buymuşsun" gibisinden fLn. bu ayrıLığınn nedeni benm üstüme yıkıLdı ve çoook yoruLuyordum.. ben onu tanıyorum acayippp gururLu ve inatcı hiç bir zaman gururunda ödün vermez. ben onu hLn seviyorum gaLiba ,yeni biri iLe başLangıç yapamıcağım kadr kendimi yorgun ve bitkin hisediyorum oda şimdiye kadr kimse iLe çıkmadı. ve en önmLiLerinden de bana hLn değer verdiğini söLemiş amaa artık gün geçtikçe dayanaıLmaz bir haL aLıyor aynı sınıfta ve iki yabancıı:(:( çook berbat bişi sizce ;13 martta doğum günü msj ı atıyım mı??

merhaba arkadaşlar.. çok çağresizim umarım siz bana yardımcı olursunuz..

şimdi en baştan uzatmadan anLAtıyorım. ben lise 2 de biri iLe bi iLişkye başLAdım ama diğer sevgiLime inat oLsun diye çıkmıştım.zamanLa ben bu çocuğa çok bağLandım.benm annem babam biLe oLmuştu yeri geLdiğinde.dersLerimde yardımcı oLmuştu iyiyi ktüyü her zaman bana söLEmişti.böLece 10 ayı geride bırakık 11.sınıfa geLdiğimizde aynı sınıfa düştük.beni sevdiğinden hiç kşkum yoktu çnkü iLk aşık oLduğu kızda sevdiği kızda benddim.ramazan bayramında 10 günlük bi tatile çıktık ve bayramın 3.gününe kadr msjLaştık bana ogünden sonra hiç msj atmadı bende ona atmadım.

okuL açıLdı ve hiç birşey konşmadık.hiç birşey oLmamış gibi...
hocaya yerLerimizi ayırmasını söLedim ayrdı ben çok sinrLendim ve buğra bende bitti die düşündüm. daha sonra buğra arkadaşLArıma
tekrar barışmak istediğini ve bensiz yapamadığının işaretLErini veriyordu.ben bu sırada facebook açmıştım ve eski sevgilimide eklemiştim.onun inadına yapmıştım. hiç 1 neden yokken bana böLe yapması beni çook sinr etmişti. birgn cuma akşamı msj geLdi aşkım die çook mutLu olmuştum.herşeye tekrr başLıcaktık derken buğra benm face açtığımı görmüş vee bir mektup yazmış.. içinde hiç haketmedğim şeyler yazıyordu"sen buymuşsun" gibisinden fLn. bu ayrıLığınn nedeni benm üstüme yıkıLdı ve çoook yoruLuyordum..

şu tatil meselesini anlayamadım.. birden mesajlaşmanız nası kesildi? nasıl oldu da birbirinizi hiiç aramadınız, hiç konu üzerine konuşmadınız çok enteresan, aklıma lmadı pek..
ikincisi, bu tavırlardan sonra sana durduk yere aşkım die mesaj attı ve sen de çok mutlu oldun?n demedin mi ne bu ya bu kadar zaman sonra, hiçbi açıklama filan yapmadan ne aşkım'ı ?? diye? sen de pek yumuşaksın yahu..

öncelikle okuduğun için teşekkür ederim
evet hiç bişey yokken mesaj atmamamya başladık çünkü her ortamda hep beraberdik. birazz rahatLArız die düşündüm ve mesj atmadım bende ona.ve bu bana atığı mesjda da ben hemen yumuşadım haklısın hemen yyumuşuyorum.. öLe desem daha değerLi oLacaktım.. ama bi öLe bi böLe benm akLımı çok karıitırıyor.

Son düzenleme:
canım lise aşkları gelip geçicidir.sana hakaret etmiş onu daha niye doğum gününden arıyorsunki.bırak seviyorsa zaten gelir kendisi.

unutursun unutursunnn :delphin:
okul sıralarında helede lisedeyken yaşanan aşklar bi balon gibidir
birden sönüverir ne olduğunu anlamazsın merak etme
o yaşlarda ergenlik çağında helede olur öyle dengesizlikler
boşver takma iki gün sonra düzelir her şey
inan bana hayatta önemsenecek daha önemli şeyler var
çok acı ama gerçek bu bir süre sonra insan alışıyor
tecrübeyle sabittir bu söylediklerim a.sa.sa.s

Back
X