Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok kuzum daha cıkmadı ben gormedım hıc canınmı cektı kıyamam :))) ama yakındır cıkması metro hıpermarket vs de bulabilirsin yada macro centerlarda ankarada varmı bilmıyorum ama

ayy sorma tatlım yaa..nasıl canım çekti fırından sıcak sıcak çıkartıp yicemm poffff

isyan ne yazmış kızlar nerden okudunuz göremedim ben

inşallah tatlım ya rabbim isteyen herkese versin.sanki idrarada çok çıkar oldum gebelikmi adetmi anlayamıyorum her ay aynı şeyler

eltimde çok idrara çıkıyodu hamişmiş haberi yok bi hafta gecikti idrarda cıktı inş sende müjdeyi verirsin bize

eltimde çok idrara çıkıyodu hamişmiş haberi yok bi hafta gecikti idrarda cıktı inş sende müjdeyi verirsin bize

inşallah canım ayın 1 i adet günüm bakalım.çıkarsa yazarım buraya.başka ne belirtisi vardı eltinin

Konusmuyor musunuz hic? Sohbet muhabbet yok mu?

hoşgeldin hoşbulduk..eline sağlık afiyet olsun..yatalım diyo tamam diyorum..
bide işte aklına gelen soru varsa onları soruyo bende cevaplıyorum..
ara bulmaya çalıştım ama hiç oralı olmadı..bende konuşmuyorum artık..

inşallah canım ayın 1 i adet günüm bakalım.çıkarsa yazarım buraya.başka ne belirtisi vardı eltinin

halsizlik vardı kasıklarında hafif agrı adet olcakmış gibi bide uykusu geliyodu sende varmı bunlar cnm

Arabayi ailen almadi mi size babam sattirmiyor de konustum falan desen olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…