Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

katra212121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
336
168
33
43
15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum

Ben 35 o 50 yasinda.soylemesi hoş degil ama yemin ediyorum sokaga cikarken suslenmek istemiyorum o kadar erkekle gozgoze geliyorumki bu beni cok rahatsiz ediyo.zaman cok kotu.kendimi gururla kolluyorum.asla yanlis bisey yapmayi dusunmuyorum.cok agliyorum halime.gencim isteklerim ihtiyaclarim var:((

Ben 35 o 50 yasinda.soylemesi hoş degil ama yemin ediyorum sokaga cikarken suslenmek istemiyorum o kadar erkekle gozgoze geliyorumki bu beni cok rahatsiz ediyo.zaman cok kotu.kendimi gururla kolluyorum.asla yanlis bisey yapmayi dusunmuyorum.cok agliyorum halime.gencim isteklerim ihtiyaclarim var:KK43:(

Siz 35 o 50 mi? Hastalığı falan olmasın cinsel problem? Yaşı varmış bayağı..

:oha:Kusura bakmayın ama eşiniz tam öküzgiller familyasından.Ne demek başkası olsa karı kıza giderdi,hiçte gitmez herkes, ama onun aklı gitmiş kendi düşüncesi bozuk.Sizi ona yol verin gitsin kendini kaf dağında görüyor.Sonuna kadar haklısınız.Yavrunuzu sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbim.

:oha:Kusura bakmayın ama eşiniz tam öküzgiller familyasından.Ne demek başkası olsa karı kıza giderdi,hiçte gitmez herkes, ama onun aklı gitmiş kendi düşüncesi bozuk.Sizi ona yol verin gitsin kendini kaf dağında görüyor.Sonuna kadar haklısınız.Yavrunuzu sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbim.
allah razi olsun guzel duaniz icin

Keske sorunu olsaydi.tamamen ruhsal.beni istemiyo.kendime baktigimda da kiskaniyo.ne yapicam bilmiyorum:KK43:

Yaşından dolayıdır bayağı farkınız varmış. Aslında bu fazla yaş farkı 20'li yaşlarda sorun değil daha iyi gibi görünse de 30'lara gelince sorunlar belirmeye başlıyor. Siz kendinize bakacaksınız tabiki bu sizin özgür iradeniz. İstediğinizi yaparsınız beden sizin. 5 seneye tamamen sorunu olur o zaman tamamen kesilir cinsellik.. Genelde duyuyorum yaş aldıkça erkeklerde daha çok iktidarsızlık oluyor çünkü.. Antropoz belirtilerini vermeye başlamış. Boşanmak istiyorsa da boşansın yani..

Cok kaba saba.hep ters
Birde şu var erkekler o konu da kendinde en ufak bir problem olduğunu hatta bunun bir.imasını bile kaldıramıyor sizin söylediğiniz lafı kim bilir neresiyle anladı. Sanki sende iş bitti demişsin gibi seni bastırmaya çalışmış amca bey(bana göre amca) geçer yakında merak etme.

Yaşından dolayıdır bayağı farkınız varmış. Aslında bu fazla yaş farkı 20'li yaşlarda sorun değil daha iyi gibi görünse de 30'lara gelince sorunlar belirmeye başlıyor. Siz kendinize bakacaksınız tabiki bu sizin özgür iradeniz. İstediğinizi yaparsınız beden sizin. 5 seneye tamamen sorunu olur o zaman tamamen kesilir cinsellik.. Genelde duyuyorum yaş aldıkça erkeklerde daha çok iktidarsızlık oluyor çünkü.. Antropoz belirtilerini vermeye başlamış. Boşanmak istiyorsa da boşansın yani..
Resmi iste calisiyorum.taşraya tayinim cikmisti bikac yil once.hafta sonu tek geliyordum eve.o zamanlar bu kadar degilse de yine cok nadir birlikte oluyoduk.iste hep uzgundum.ayni isyerinde bi erkek.asildi.senin sorunun var esinle demezmi cok sasirdim.gozyaslarim kendiliginden suzuldu.hic bisey anlatmamistim.akbaba gibi asıldı durdu.disa yansitmak istemiyorum.yoksa pislikler cok:(

Resmi iste calisiyorum.taşraya tayinim cikmisti bikac yil once.hafta sonu tek geliyordum eve.o zamanlar bu kadar degilse de yine cok nadir birlikte oluyoduk.iste hep uzgundum.ayni isyerinde bi erkek.asildi.senin sorunun var esinle demezmi cok sasirdim.gozyaslarim kendiliginden suzuldu.hic bisey anlatmamistim.akbaba gibi asıldı durdu.disa yansitmak istemiyorum.yoksa pislikler cok:KK43:

O nerden biliyormuş ya? :KK57: Arkadaşlarınızla falan paylaşıyorsanız paylaşmayın derim belli ki birisi laf taşıyor sağda solda. Ne patavatsız insanlar var yaaa! Kimseye güvenip de dert yanmayacaksın bu devirde.

Back
X