birlikte olmali miyim

Merhaba benim 4 senelik iliskim var erkek arkadasim artik birliktelik yasamak istiyor ama ben istemiyorum aramiz acildi ne yapmaliyim

İstemiyorsan tabi ki birlikte olma. Hele ki sana saygı duymayan bir adamla asla. Aranız bu konudan bozuluyorsa ayrılın hatta. Niyeti iyi olan istenmediği zaman saygı duyardı. İstemediğine göre sırf aranız düzelsin diye yaparsan pişman olursun emin ol. 2 gün sonra ayrılırsanız yine konu acarsın yoksa.

Erkek milleti işte ....
Bir kadının gururu incinir mi yada kırılıt mı hiç düşünmezler onlar için önemi yok ama bu kadınlar için kolay bir durum değil zaten evlendiği zaman bu işi görecek uckuruna biraz hükmetmeyi bilsiz şuanda kendini tutamayan ilerde birgün karısınıda aldatır bence kabul etme ayrıl gitsin senden kıymetli mi kendi değerini bil arkadaşım bir erkek için değmez..

Nasıl ya aran açılacak diye adamla birlikte mi olacaksın senin kararın ama o istiyor diye olmasın mutsuz olursun
Hazır degılsın bu soruyu sorduğuna göre

Evlensin ne bekliyor bu adam dort senedir

4 senelik bir ilişki söz konusu ve erkekler aldatmasın ama ona bakmasın buna bakmasın diyoruz ama biz yanında olduğumuz erkeğe yetemiyorsak oda çareyi başka yerlerde arıyo ve olay bu noktalara geliyo ve bekaret artık günümüzde hiç birşey diyebilirim sadece biriyle birlikte olduktan sonra ona karın olucam gibi yük bindirmeyin ters teper aksine önemli değil deyin ben sevdiğim adamla birlikte oldum gerisi mühim değil deyin onu kaybetmekten korkmayın yada öyle davranın yoksa zaten kaybedersin ama şubu söyleye bilirim erkekler sexten sonra soğuyor ama erkek arkadaşın işi bilmiyor herşeyi akışına bırakmak gerek hayır desek bile onu evet e çevirmek bir duygu fırtınasına bakar kadınlar duygularıyla hareket eder.

Önemli olan senin ne istedigin.Oldu kızacak küsecek diye emirlerine amade olalım bide.
Birlikte olduktan sonra dunya toz pembe mi olcakmis?
Evlenmek aklinda yok galiba.Dort sene bekleyip zamani geldi hadi birlikte olalim kafasina girdigine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…