Birlikte sehirdisina cikmak isteyen labul etmeyince sinirlenen eski sevgili ?

Ayyy onun amacı farklıı neyini irdeliyor daha arkadaşın defol demiş haddsizz o defolsun engelli bassın önüne baksınnn arkadaşınnn neyii düşünüyooo kii anlamadımm:KK11:

o şimdi asker canı neler isterden çok bi farkı yok durumun....
niyet belli...
hiç uzatmadan engellesin ...

Arkadaşınız tipik kezban modeli kusura bakmayın ama ne o öyle eski sevgili cebimde dursun ara ara konuşayım duygusal açlığımı gidereyim sonra basımdan savayım . Bu arada kendi namuslu kimliğimi vurgulamak için başkasına namussuz yaftasını yapıştırayım ...
Erkek içinse söylenecek söz yok niyet belli askerlik başına vurmuş muhtemelen
Arkadaşınızın azıcık akli varsa asla görüşmesin sonra çok üzülür

Kizlar arkadasimin hesabı olmadıgı icin yazmami rica etti..
Gecen yaz başinda cocukluk arkadasi olan ama yillardir iletisimi olmayan bi arkadaşyla sevgili oldu . 5 ay kadar birlikte oldular .çocuk subaylık okudugu icin arkadasim mesafeden sıkılıp ayrıldı daha sonra iletisime geçmek istediginde cocuk istemedi. Aralik ayinda dogum gunu mesaji atmis aylar sonra . Daha sonra kiz onunkini kutlamis . Ve bi sekilde sosyal medya araciligi ile ara ara konusmaya sohbet etmeye baslamislar . Arkadasim bu sohbetlerin cok eglenceli ve seviyeli oldugunu soyledi . Dün gece arkadaşima mesaj atmis ve birlikte sehir disina cikalim demis. Cocuk suan izinde arkadasimla ayni ilcede yasiyolar .arkadadimda beni görmek istiyosan 5 dk ötemdesin sehir disi ne alaka demis . Oda ya burda 2 3 saat oturcaz oturup bi alkol icemeyiz bi gun geciremeyiz demis . Arkadasim daha once bu cocugun takildigi biraz yakinlas mayasadigi kizi kastederek' beni x le karistirma ayrica aaramda herahangi bi iliski bulunmayan insanla bi evde bi gun gecirmem . ' demis . Cocukta ya beni niye yanlis anliyosun ayrilmadan once istanbula geliyim bi gun gecirelim gezelim adalara gidelim diye plan yapmistik icimde kaldi bana hayal kurdurup birakip gittin oyuzden istedim dedi arkadasimda ozaman sevgilimdin simdi ne sifatla demis oda sakaya vurmus sonra barissaydin ozaman elindeyken kiymet bilcen demis . Cocuk ozur dilemis ve sakayla karisik bu konulari konusmaya devam etmisler . Cocuk hala ayni ilcede gorusmek istememis suraya gidelim buraya gidelim demis kiz gelemem diyince ben tek giderim ozaman demis arkadasim git belki bi "x " denk gelir demis oda yeter artik niye lafini yapip duruyosun uzattin artik konusmuycam defol ya demis . Kiz arkadasim sok olmus durumda cok kirilmis cevap bile vermemis ne yapmali bu cocugun amaci ne ?
suç kızda.
niye ısrarla muhatap oluyor?

Kizlar arkadasimin hesabı olmadıgı icin yazmami rica etti..
Gecen yaz başinda cocukluk arkadasi olan ama yillardir iletisimi olmayan bi arkadaşyla sevgili oldu . 5 ay kadar birlikte oldular .çocuk subaylık okudugu icin arkadasim mesafeden sıkılıp ayrıldı daha sonra iletisime geçmek istediginde cocuk istemedi. Aralik ayinda dogum gunu mesaji atmis aylar sonra . Daha sonra kiz onunkini kutlamis . Ve bi sekilde sosyal medya araciligi ile ara ara konusmaya sohbet etmeye baslamislar . Arkadasim bu sohbetlerin cok eglenceli ve seviyeli oldugunu soyledi . Dün gece arkadaşima mesaj atmis ve birlikte sehir disina cikalim demis. Cocuk suan izinde arkadasimla ayni ilcede yasiyolar .arkadadimda beni görmek istiyosan 5 dk ötemdesin sehir disi ne alaka demis . Oda ya burda 2 3 saat oturcaz oturup bi alkol icemeyiz bi gun geciremeyiz demis . Arkadasim daha once bu cocugun takildigi biraz yakinlas mayasadigi kizi kastederek' beni x le karistirma ayrica aaramda herahangi bi iliski bulunmayan insanla bi evde bi gun gecirmem . ' demis . Cocukta ya beni niye yanlis anliyosun ayrilmadan once istanbula geliyim bi gun gecirelim gezelim adalara gidelim diye plan yapmistik icimde kaldi bana hayal kurdurup birakip gittin oyuzden istedim dedi arkadasimda ozaman sevgilimdin simdi ne sifatla demis oda sakaya vurmus sonra barissaydin ozaman elindeyken kiymet bilcen demis . Cocuk ozur dilemis ve sakayla karisik bu konulari konusmaya devam etmisler . Cocuk hala ayni ilcede gorusmek istememis suraya gidelim buraya gidelim demis kiz gelemem diyince ben tek giderim ozaman demis arkadasim git belki bi "x " denk gelir demis oda yeter artik niye lafini yapip duruyosun uzattin artik konusmuycam defol ya demis . Kiz arkadasim sok olmus durumda cok kirilmis cevap bile vermemis ne yapmali bu cocugun amaci ne ?

E tamam neden X 'in lafını getirip duruyor.
Arkadaşın hatalı

Birincisi erkek arkadaşıyla şehir dışında tatil yapan, alkol içen hatta kendi isteği ile birlikle olan kızlar neden bu kadar canınızı sıktı. Bu onları 'kötü kadınlar' olduğunu mu çağrıştırıyor size? Ne hakla?

Diğeri ise sizin işinize gelmiyorsa gitmezsiniz. Ama ayrıldığınız adamla da flörtleşirseniz o da size karşı hamle geliştirince şaşırmamanız lazım.
Teklif geldi reddettiniz olay bitti. Bu kadar dallandırmak, anlam bulmaya çalışmak anca size kuruntu yaptırır. Karşılıksız bir ilgi geliştirmemiş çocuk size. Sadece duygusal ve cinsel ihtiyaçları olabilir ve siz bunu reddetmiş olabilirsiniz.
Bundan sonra daha net olmanızı dilerim.

Hayir onu ciddi olarak orda kurdugum ortamlari benle kuramazsin demis ama daha sonra cocuk ozur dileyip olay yumusayinca ben gelmem ama biri denk gelir yanliz kalmazsin demek icin oyle demis saka amacli

X İLE KURDUĞU ORTAMLAR NASIL ORTAM ?
Neyi ne kadar biliyor arkadaşınız görmüş mü yada ne görmüş.
Yukarıdaki bir yazınızda ''o zaman sevgiliydik ne sıfatla başka şehiire gelecem aynı ortamı paylaşacam''demişsiniz mesela gitseydi arkadaşınız beni y ile karıştırma olacaktınız farkındaysanız.Yani demem o ki sevgililik süresi devam etseydi bu planlara girilmişti.

Hoş tabiki gitmesin ne sıfatla? o ayrı, adamdaki maksat sağlıklı değil zaten.

Kizlar x benim kuzenimin arkadasi sadece 1 gun takildiklarini anlatmis eglence amacli yani kizda eski sevgilimden bu sekilde bahsediyomus . Bu sekilde olmasaydi ttabiki boyle soylemezdim

Arkadas nasil utanmadan baska bir kadin hakkinda bu tarz konuşuyorsunuz ya? Size ne x'ten? Size ne ya size ne? Sizi mi aliyor koynuna? Kadin sevgilisiyle ne yasadiysa yasadi, niye 2 cümleden biri x de x? Siz istemiyorsaniz yapmazsiniz da milleti niye aşagiliyorsunuz? Sanki ickisine ilac atip koynuna sokmus zorla. Ezik buzuk hareketler.

Arkadas nasil utanmadan baska bir kadin hakkinda bu tarz konuşuyorsunuz ya? Size ne x'ten? Size ne ya size ne? Sizi mi aliyor koynuna? Kadin sevgilisiyle ne yasadiysa yasadi, niye 2 cümleden biri x de x? Siz istemiyorsaniz yapmazsiniz da milleti niye aşagiliyorsunuz? Sanki ickisine ilac atip koynuna sokmus zorla. Ezik buzuk hareketler.
Kelimesi kelimesine katılıyorum...

Back
X