• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte zayıflayabilecegimiz bir grup

Nnnothinggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
32
10
1
28
Merhaba herkese:) bir grup kuralım diyorum motive edebiliriz birbirimizi. Yarışma şeklinde de olabilir ne dersiniz ?:)

Son düzenleme:
Numara vs.iletisim adresi alışverişi yasak diye biliyorum. Bence o işlere girmeyin, msjinizi düzenleyin whatsapp skype isteginizi silin burdan devam edin

Benim de bi 15 kilo kadar vermem gerekiyor yaza kadar. Yaptığımız diyetlerden vs konusup yardımcı olabiliriz birbirimize.

Ağustosta 76 kiloydum, bir ileri iki geri derken 61.5 a gelip yaklaşık bir aydır misafirler vs derken 65.5 a geri döndüm. Çoğu odemdir. Yarın tekrar başlıyorum isvecle beş günlük.

Bende varım bende :rolleyes:
Slm kızlar, evlenirken mankenlikten baska bi çağa atlayarak yavaş yavaş şişerek herkesi şaşırtan ben oğlum doğduktan sonra iştahimın artmasıyla kilom tavan yaptı ve tam tamına 85 kiloya ulaşmıştım buarada boy 1.60 , emzirme döneminde pek farkında değildim fakat sütten kesince kafaya dank etti o rakamları görünce şaşa kalmıştım, buarada oğlum tedaviyle oldu ve ilaçlarında etkisiylede iyice şişmiştim. Dur deme vakti çoktan gelmişti ve kendi çabalarımla yavaş yavaşta olsa 85 ten 71 kiloya indim.geçen sene ramazanda az yiyerek iki haftada 68 e kadar düşmüştüm fakat 2.çocuk için hemen o ay tedaviye başlamıştık olumsuz sonuçlaninca ara ara tekrar denemeler derken bu geçen 10 ayın 5 inde hormon alarak uzun süre kilosunu koruyan ben 73 e ulaştım. İki ay önce rahatsizlandim Allahtan 71 e tekrar geri dönüş yaptım fakat ramazan bayramina kadar en en kötü ihtimal 6 ila 7 kg vermek. Şuan ilaçların etkisiyle ödemim çok bide 2 aydr adet olamıyodum sonunda şükür oldum ama o da çok etkiledi beni. Cuma akşam kafaya koydum yavaş yavaş porsiyonlari kaçamakları azalttim inş aynı taktikle tekrar verebilirim çünkü 71 rakamindan gına geldi artık.
Buarada hakkınızı helal edin uzun oldu farkındayım ama paylaşmak istedim kızlar, inş hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Ben de dogumdan sonra 83 u gordum. Biraz dikkat ederek 79 geriledim ve bir sure de oyle devam ettim. 8 hafta once yeniden diyete girdim ve 71 civarina düştüm. Hedefim 65. Boyum da 1.70

Back
X