Birmelekannesi

ceren0228

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
3
0
1
31
Kizlar merhaba 6+4 haftalık hamileyim ama 2 gündür geçmeyen sol bel boslugumda ağrı var sol kasık bolgeme vuruyor ağrısı Perşembe günü kontrolüm var bilgisi olan lütfen yazabilir mi?

Kizlar merhaba 6+4 haftalık hamileyim ama 2 gündür geçmeyen sol bel boslugumda ağrı var sol kasık bolgeme vuruyor ağrısı Perşembe günü kontrolüm var bilgisi olan lütfen yazabilir mi?
Valla cnm bende 5.haftadan gün aldım bende de bel ağrısı var kasıklarımda hafif ağrı ara ara lekenmeler

Bu benim 2. Gebeligim 6 yaşinda bir kızım var onda böyle bişey hiç yaşamadım hatta öğrendiğimde 2 aylıktı bunu çok erken öğrendim hatta bir hafta öncesine kadar 4 ped dolduracak şekilde kırmızı adet şeklinde kanamam oldu düştü zannettim bı test yapıldı değerlerim gayet normal çıktı

Adetim 4 gün geçti bı kan testi yaptırdım 17.20 çıktı 2 gün sonra 50 çıktı 4 gün sonra 800. 80 çıktı daha doktora gorunmedik sadece sonuçları kadın dogumcuya gösterdik çok iyi yükselmiş dedi perşembeye gel dedi ama ben çok endişeliyim dış gebelik mi die o yüzden mi belimde ağrı var anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…