• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birşey danışmak istiyorum

hayır diyebilmelisin artık...bizim en büyük sıkıntımız bu.aman kimse kırılmasın...eh iyi de o seni düşünmüyo ki resmen suistimal.eğer laptop yüzünden kırılcaksa zaten üzülme.seninle laptop için arasını iyi tutan biri arkadaşın sayılmaz.bişey kaybetmezsin. :19:

canım beni anladığın için çok teşekkür ederim.evet bu insanlar kırılmasın sıkıntısını çocukluğumuzdan beri sırtımızda bir yük gibi taşıyoruz....haklısın

off arkadaşlar bu konuyu açalı çok oldu ama sonunda olan oldu.çok üzgünüm.dün akşam o arkadaşım msnmdeki tüm kişileri silmiş.bir de telefon hafızamı.utanmadan da bilerek olmadı dedi....çıldırdımmmmmmmmmm:43::43::43:

bu insanla ilişkini kesme imkanın var mı? Bence aynı ortamda bulunurken sen kendini o insandan koruyamazsın sanırım çünkü hayır demeyi bilmiyorsun, eğer aynı ortamda bulunmak zorundaysanız kavga falan edersen bu insanın düşmanlığı daha tehlikeli olur gibime geliyor, arkadaşlığı böyleyse..

canım beni anladığın için çok teşekkür ederim.evet bu insanlar kırılmasın sıkıntısını çocukluğumuzdan beri sırtımızda bir yük gibi taşıyoruz....haklısın

ayrıca arkadaşım, başkası kırılmıyor ama SEN KIRILIYORSUN.. Bu daha mı iyi? İnşallah sıkıntına bi çözüm bulursun, üzüldüm inan ki..

medet haklı.kırılan sensin.hakikaten çıldırmamak ne mümkün...ben döverdim heralde :27: ya ben anlamıyorum yanlışlıkla oldu ne demek ya...insanın yüzü kızarır.yani en azından o olaydan sonra daha geçmemiştir bilgisayarının başına umarım.

TATLIM,keske herkes Senin gibi zarif davransa birbirine... Evren bayram yeri OLUR insanliga.Bir PC ye girilmemesi icin bile gunlerdir kendini yiyOrsun kizi FIRCALAMIYORSUN.Guzelim,Hani birisi kirk yil Omuzlarinda tasidigi birisini birgun Omzundan indirmiste O adamdan daha fenasi bu alemde bulunmaz diye dert yanmis baskalarina...Insanlarin fedakarliklarina alisan tipler bir yerden SONRA BUNU karsidakinin VAZIFELERI SANMAYA BASLARLARMIS YA BU DURUMDA ONA BIR misal.Sen fedakarlik et bu da senin vazifen sansin.Tatlim bugun KOPMASA YARIN BASKA BIR SEYDEN KOPAR BU ARKADASLIK EN IYISI YIPPRANMADAN UYARINI YAP VE VEREMEM DE.

medet haklı.kırılan sensin.hakikaten çıldırmamak ne mümkün...ben döverdim heralde :27: ya ben anlamıyorum yanlışlıkla oldu ne demek ya...insanın yüzü kızarır.yani en azından o olaydan sonra daha geçmemiştir bilgisayarının başına umarım.

ben zaten çıldırdım görünce.ne yaptığını sanıyorsun dedim...yanlışlıkla oldu dedi,sonra patronumuz geldi dinlemiş ne oldu dedi.açıkladım.o da dedi ki herkes senden şikaytçi.ya kendine çeki düzen ver ya da işi bırak...o da ağlayarak çıktı.az önce de bir başka arkadaşın telefonundan kendine kontür atmış.kız bakmış kontürü yok aramış turkceli bakmış onun numarası.patron az önce işine son verdi.işsiz kalmasına üzüldüm ama gerçekten saçmalamıştı artık...

Son düzenleme:
o bence uçmuş baya...şaşırdım :1: işsiz kalması kötü olmuş olabilir ama bu kadarına da pes denir sadece...insanlar biraz da hakettiğini yaşar dimi ama :32:

ohh kurtulmuşsun :)
ama canım kusura bakma ama suç sende.
arkadaşlarımı çok severim onlar da beni çok severler ancak herşeyin bir sınırı var.
yediğim yemekten bile aile üyelerim ve sevgilim dışında kimseyle paylaşmam.
su mu içiyorum? su isterlerse derim ki kusura bakma ben başkasının içtiği şişeden içemem.
yani su içerken bile bunu yapıyorum kaldı ki laptop?
sevgilime bile vermem laptopumu nerdeyse kaldı ki elin kızına vericem valla hayatta olmaz.
"kusura bakma canım özel şeylerim var sadece ben kullanabilirim ısrar etme lütfen" yeterince açık ve net bi cümle.
yaşın kaç bilmiyorum ama iş ortamında olduğuna göre insanlara hayır demesini öğrenmen lazım
her zaman patron yetişmez imdada

yok artık yaa hayretler içinde okudum ne tür bir insanmış o:53: işten ayrılması çok iyi olmuş bence resmen kasti yapıyormuş telefon rehberi msn listesi virüs programı kazara tek tuşla silinecek şeyler değil
çok kibar bir insansınız belli ama arkadaşınız bile olmayan biri için bile(zoraki iş arkadaşlığını yadsıyorum) bu kadar nezaket göstermeniz insanların sizi çok rahat kullanmalarını sağlar ve maalesef günümüzde insanlar çok çıkarcı hakedene hakettiği gibi davranmalı:34:

ay bilirim bilirim,çok kötü oluyo insan yaaa:( bnm de eltim taktı bu aralar kafayı bilgisayar öğreniyomuş,tamam da ya git kendine ufak bişey al ya da abisinin var bitane adam imam ne işine yarar zevkine almış git onda öğren.ne istersin bnm bilgisayarımdan:( bn iş için kullanıyorum,şahsi bilgilerim var..vs.ama nerdeee aynen bn de huzursuzluk çıkmasın diye bişey diyemiyorum.ama çok canımı sıkıyo:( bn de şifre koydum.ona da ayrı oturum açtım bari bilgilerim silinmesin diye,onda öğrensin ne öğrencekse:37:

Back
X