Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam hanımlar,
Ben 10 haftalik hamileyim 1 aydır 10 kere ultrason ile muayene oldum çünkü çok ağrım sancı m sıkıntım oluyordu. Bu cokca ultrason muayene zararlı mı dır
Selam hanımlar,
Ben 10 haftalik hamileyim 1 aydır 10 kere ultrason ile muayene oldum çünkü çok ağrım sancı m sıkıntım oluyordu. Bu cokca ultrason muayene zararlı mı dır
İcin rahat olsun bende arastirmistim onu hamileyken. Detayli yazarsam. Ses dalgasiyla calisiyor. Ses dalgasiyla goruntu olusturuyor. Rontgen sac kurutma makinesi gibi radyoaktif birseyler yaymiyor.
Selam hanımlar,
Selam hanımlar,
ses dalgaları bebeği rahatsız ettiği için çok fazla girmek önerilmiyo ama bebek üzerinde olumsuz bir etkisi yok canım merak etme bende ilk haftalarımda her şikayetimde gidip giriyordum korkudan 10 günde bir kontrole belli bir haftadan sonra bıraktım zaten