Gebeliğe Hazırlık Birşey sormak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kzlaryardm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2021
67
29
3
25
Ikı gündür idrarımın rengi çok açık adetime dokuz gün var bugun uykudan gözümü açamıyorum ve yüzüm sapsarı ksık ve bel ağrım var sizde belirti olabilir mi

Ikı gündür idrarımın rengi çok açık adetime dokuz gün var bugun uykudan gözümü açamıyorum ve yüzüm sapsarı ksık ve bel ağrım var sizde belirti olabilir mi
İdrar rengi gebelik durumlarında koyu ve kokulu oluyor canım genellikle cok sıvı tüketiminde rengi açık oluyor, ama ağrı ve uyku durumlarına yorum yapamıycam bir kere kimyasal gebelik geçirdim adet belirtileri dısında hiçbir şey yoktu.

Daha çok erken belirtiler için.
Adetime 15 gün kala bende belirtiler basladı banada hep daha cok erken adettendir dediler sürekli yok yok değildir dediler ve meğer hamileymisim 20 ekim son adetin baslangıc günüydü 1 kasımda eşimle beraber olduk sehir dısına cıktım ve 4-5 kasımda bir anda gündüz uyku basmaları basladı asırı derece sanki inşaatta calısıp eve gelmişim gibi gündüz iki kere uyuyordum sonra bir aksam 4 kasım aksamı sağ kasıgıma asırı derece bir agrı girdi apandisitim patladı sandım yarım saat sonra geçti adetime 5 gün kala test yaptım erken test coook asırı silik cıktı o yüzden herkes bir değil erken yada geç demek için ben hamile kaldım 4 gün sonra bende basladı belirtiler sürekli karın ağrılarım kasılmalarım seğirmelerim oldu sağ sol kemiklerimde agrı baskada bir sey olmadı ama bunlar acaba dedirtti hep herkeste psikolojiktir dedi ki biz bebegi ekimde denemeye basladık kasımda hamile kaldım asırı derecede oyle ya sürekli hamilemiyim diyede gezmedim kafama takmadım öyle

Bende öyle aklımda hamile muiim demiyorum idrar rengiöin değişiminden bir gün sonra bende sürekli uyukladım dün misafirim vardı onların yanında bile esnemekten ağzım ayrılcaktı ve gittikleri gibi uyudum bugun yataktan daha yeni kalkabildim midemde böyle agrı degılde boğazıma doğru gelem beni rahatsız eden birşey var sanki midem kaynıyo gibi ama hayırlısı Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman verir

Kafanız rahat olucak sürekli hamile kalamıyorum tarzında düsünmeyin bana da sürekli sen senelerdir hap kullandın çocuğun olmaz dediler hemen cocuk mu olur dediler 1 ayda hamile kaldım tamda dogum kardesimin dügününe gelcek milleti dinlemeyin ve rahat olun ne xaman olucaksa o xaman oluyor ben dedim aman nasılsa olmaz herkes oyle dedi yapalım dedim anca 1 seneye olur hemen oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…