Birşey yazamadım !

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Akşam eşimi yemek için bekliyorum mesajlaştık tmam geliyorum dedi anlaştık bi sorun yok .. Bende bekliyorum gelcekte birlikte yemek yiycez.. Annesı cagırmıs orda yemek yemıs oyle gelıyo eve .. Bız essek basıyız ya .. Ben yemesın demıyorum tabıkı yıcek ama az ewden beklıyolar dıycek , dıyememıs mıs oturmus bı guzel karnını doyurmus bzde mal gbı beklıyoruz ! Ayy sınır oldum aksam hıcbsey yemedım bende , surat 5 karıs hıc konusmuyorum anladı tabıı , aynı seylerı onada soyledım ye ama az ye ewden beklıyolar de dedım ama hıııccc .. Her zaman aynı şey kaynana da demıo kı evden beklerler gıt ewde ye dıye .. Sonra esım ewe gelıyo benım yanımda telefon edıo y_klbk bozulmaz demı duymasın dıo bıde bende duyorum ama .. Ay nefret edıorum bu durumdan !!

En azından haber verebilirdi eşin
Yada seni de alıp orda yerdiniz.
Ama uzatmanın manası yok
Konuşun düzelir zaman ile

çok haklısınız, babamda bizi yemekkte bekletirdi sonra gelirdi ben yedim derdi sinir olurduk , annemle kavga ederdiler hep madem yedin ara haber ver der annem ama babam nato kafa nato mermer yani yine yapardı yapcagını, malesef düşüncesiz olabiliyorlar .

annesinin yemeklerine dayanamamıs , ama anne'de inatla sokusturmustur agzına eve tok gelsinde ,sen sinir ol diye .
tabi bu benim fikrim , kaynananın gunahını almayım durup dururken , esinin denyoluguda olabilir :)

Yapmazdim bir hafta yemek ben olsam gitsin anasinda yesin dursun..
Bu ne ya bari haber vereymis bende cok kizarim bu tür seylerr..

Cogu aksam boyle her aksam olmasada,yolun ustundeya anasının ewı

Benim esim cesaret edemez boyle biseye heralde Allah korusun fena olur bu konularda acayip sertimdir bastan beri bilir .. yapamaz buyuk konusmayim basima gelmez umarim sonradan boyle seyler ..yoksa 1-2derken kavga gurultu anlamiyorsa yuva yikarim ben boyle seylerden ..Allah korusunnnn

Sabah dedı cayı koy dye bnde gıt annengılde ye dedım , cayı kendı koydu kendı ıctı ben zaten cay ıcmeyı sevmem ..

Neden böyle yapıyorlar acaba .. Senin çektiğin şu sinire o kadar emeğine deydi mi bu yaptığı ?
Çok enteresan tamamen annesinde bitiyor iş tabi ki kocanda'da suç var , oda diye bilirdi 'Anne sonra gelirim işim var ' açıklama yapmasına da gerek yok . Annesine çok mu düşkün .

Cok duskun degıl ama yokda dıyemıo , bı anlasam , zaten sınırım daha gecmedı bıde yalandan dıo kı bana saat erkendı orda yeyım sonrada senle yerım dıo yalana bak yalanaaa !

Siz de bir gün o gelmeden yiyin, yemek de yapmayın. Gelince yemek sorarsa, yine annene gidersin orda yersin diye düşündüm canım deyin. Bakalım ne yapacak..

Bir zamanlar aynı şeyleri yaşadım çok iyi anlıyorum seni.
Kv düşmanı oldum çıktım inan.
Senin ki yine evine gönderiyor.
Ben 2 aylık bebekle evde tek kalıyorum adam eve gelmiyor, evine git eşin evde bebekle tek diyen yok.
Allah bunları islah etsin ama şimdi otursun oğluyla.
Şimdi aklıma geldi konunu okuyunca öfkelendim ne insanlar var ya.

Bu ikinci konu bugun forumda rastladigim , diger arkadasin eside annesinde yemek yiyip geliyormus ..

Hayir ben anlamiyorum evde essek basi bekliyor sanki tovbe.
Annelerde ne kadsr anlayisiz insan evde esin ailen bekliyor der bi uyarir..
Yapici olur ..
Ama hayir bilerek tikiyorlar bide ogularinin bogazina .
Bekarken bukadsr yemek yapip vermezler kesin, evlendiklerinde inatlasiyorlar gelinle sanirim.

Esine bir kac aksam yemek verme , sen yap ye ..
O geldiginde , aaa Annende yemedinmi de.
Belki akli basina gelir .

ben olsam yemek yapmazdım bir akşam. eve aç gelip '' hani yemek'' dediğinde '' ah canımmm ananda yemişsindir diye yapmadım,çöpe gidiyor sonra kalınca,kendime göre yaptım'' derdim,bir günde o aç kalsın

Bunu yapan adama bir hafta yemek yapmam.
Gitsin anasında yesin..

Ben olsam oh bu akşam yemek derdi yok
bugünün yemeği yarına kalır
ben de gezmeye giderim derdim

Geldı sımdı esım cok acıkmıs asada yeseydın gercı anan bızdeydı sana yemek yapamazdı ama nyse dedımm

Evi zıt yöne taşırdım ben olsam başka bi bahaneyle.
Alttan iş çevirmeden çözülmüyor böyle şeyler genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…