birşeyler yapmam lazım ama neee?

bebisimm82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
249
5
116
İstanbul
kızlar sıkıntıdayım birkAç gündür bayadır araştırıyorum. evde boş oturmakan çok sıkıldım. evde bişeyler yapıp neTTe satmak istiyorm. ama ne yapabilirim orda tıkanıp kalıyorum. bana fikir vericek arkadaşlardan cvp bekliyorm. el becerim vardır. evde bişeyler yapan harçılığını çıkaran arkadaşlar siz neler yapıyosunuz.

Taki olabilir veya orgu falan oda olmadi dekorativ biseyler yapabilirsin ben bi ara takiya sarmistim ama sonradan hevesim kirildi yapamadim

canım bazı bayanlar evde cam kavanozları cam boyasıyla boyayıp süsleyip satıyorlar. çok güzel oluyo deneyebilirsin :):)

çok fazla seçenek var

avona üye olup eğer çevren de varsa gerekirse internetten sosyal siteleride kullanarak satış yapabilirsin

ikinci seçenek, artık doğum günlerinde kullanmak için kurabiye veya üzerinde yazı yazan t-shirtler yapılıyor, keçe ile yazıyorlar

evde nikah şekeri süslemesi de yapabilirsin, en basit yolu facebook'ta bir sayfa açıp bunları satabilirsin, genelde öyle yapıyolar,

ve buna benzer birçok şey

Öncelikle iyi günler internetten günümüzde birçok kişi web site vb kurarak satış yapıyor ama net üzerinden satış yapmanın bile zorlukları var.İnTERNETTE bende araştırmıştım o yüzden yanlış bilgi vermek istemem eger internetten satış yapacaksanız fatura(irsaliyeli) kesmeniz gerekir maliye vb yerlere kayıt olmanızı isteyebilirler.Artık bu tür yerler bile takip ediliyor fatura kesmediginiz bir ürün olursa geriye yönelik cezalar bile ödenebiliyormuş o yüzden iyi araştırın derim.

Merhabalar;

Ben satmak için değil hediye amaçlı evde bebek bezi pastasını yapıyorum.Doğum yapan arkadaşlarıma götürüyorum.Ama isterseniz bunu yapıp satabilirsiniz.İnternetten araştırın isterseniz.

Ugg botları alıp üstünü taşla falan süsleyip satıyolar mesela ve botlar orjinal olmadı halde 200 tl ye satılıyo :) ve sade ugg botlar piyasada 60 tl falan toptan alırsanız tanesini 50 tlden bile alabilirsiniz :)

ilkdüşündüğüm fikirler sizin söyledikleriniz sanırım bunları yapabilirim.hala araştırmadayım.

fac. bu tür el emeği satan çok kişi var. hepsi faturalımı iş yapıyor acaba ayy kafam karıstı dur bakalım arastırayımm tşk. ayrıca uyarın için.

bunu araştırıcam duymamıstım teşekkürler canım

Evet ugg olayını arkadaşım yapıyo bi'de bebekler için ayakkabılar alıyo bez onları da süslüyo. Ugglar 200 civarı bebe ayakkabıları 60-100 arası gidiyo valla en son sosyete pazarında yer bile açtıHe bi'de iphone telefon kapları alıyo 5 lira zaten sahtesi onları da süslüyo orjinal kap fiyatına satıyo. İnstagram aracılığla da bi'iki ünlüye ulaşıp hediye gönderip reklam yaptın mıydı "nerden aldınız" soruları başlıyo oldu bitti

nette biraz araştırdım gerçekten hoş şeyler var. çok teşekkürler fikrin için canım.

fac. bu tür el emeği satan çok kişi var. hepsi faturalımı iş yapıyor acaba ayy kafam karıstı dur bakalım arastırayımm tşk. ayrıca uyarın için.

​İyice araştırmadan bu işe kalkışma canım fac.gibi siteler bile takip ediliyormuş artık maliye tarafından sonuçta internet üzerinden satış e-ticarete giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…