- 9 Ağustos 2016
- 89
- 81
- 88
Herkese merhaba ve iyi haftasonları diliyorum
Benim sorunum şu ki; Artık ailemle yaşadığım evden ayrılmak istiyorum. Yaşım 32. Evlenmek gibi bir düşünce de yok aklımda. O yüzden evleneyim evden gideyim gibi bir durum söz konusu değil
Babamla sorunlarımızı aşamıyoruz. Home office çalıştığım için artık sürekli yüz yüze bakmak zorundayız ve bu durum beni oldukça sıkmaya başladı.
Ev bakmaya başladım. Aslında köklü bir değişime gidip yaşadığım yeri de değiştirmek istiyorum. İstanbul’dan komple gidesim var. Aklımda iki şehir oluştu: Çanakkale ve Eskişehir.. Her iki şehri de ziyaret etme imkanım oldu ve hayran kaldım. Ama Eskişehir kışın baya çekilmez oluyormuş hava şartlarından dolayı
Çanakkale daha cazip geliyor. Yine de yaşayan, bilen, doğma büyüme oralı olan varsa fikir almak isterim. Hangi semtlerinde yaşanır, bir başıma rahat edebilir miyim…
Ya da “Otur oturduğun yerde. İstanbul dan başka bir yere gitme” mi dersiniz ?
Görüşlerinizi merakla bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

Benim sorunum şu ki; Artık ailemle yaşadığım evden ayrılmak istiyorum. Yaşım 32. Evlenmek gibi bir düşünce de yok aklımda. O yüzden evleneyim evden gideyim gibi bir durum söz konusu değil

Ev bakmaya başladım. Aslında köklü bir değişime gidip yaşadığım yeri de değiştirmek istiyorum. İstanbul’dan komple gidesim var. Aklımda iki şehir oluştu: Çanakkale ve Eskişehir.. Her iki şehri de ziyaret etme imkanım oldu ve hayran kaldım. Ama Eskişehir kışın baya çekilmez oluyormuş hava şartlarından dolayı

Ya da “Otur oturduğun yerde. İstanbul dan başka bir yere gitme” mi dersiniz ?