Merhabalar, öncelikle bir çok kişi bu işlemi destekleyici paylaşıyor. Ben tam tersi bir deneyime sahip olduğum için işlemin deneyimlediğim yönlerini de bildirmek isterim. Ben işlemi olalı 1 sene bir kaç ay geçti. İşlemden önce yüzüm vücuduma göre biraz kiloluydu. 30lu yaşlarda olmama rağmen çok genç gösteriyordum. 20lik diş için gideceğim doktora bu estetiği de danıştım. Bir anda her şeyi yaptıran, araştırmayan biri değildim. Yüzümde en ufak bir işlem yoktu. Doktorumun olumlu cevaplar vermesiyle ikna oldum. Bi an kendim, kendimi de manipüle ettim ve ameliyatı oldum. Zaman geçtikçe yüzümde göz altlarım çıktı, yanaklarımda hafif sarkmalar olmaya başladı. Makyaj çok az kullanıyordum artık göz altlarıma sürekli sürmek mecburiyetindeyim. Aynaya baktığımda kendimi beğenirdim. Şimdi görmek istemiyorum. Çıkışım yok gibi hissediyorum. Geri dönüşü mümkün bir işlem değil. Abartı yanağınız varsa da ve illa aldıracaksanız az cc aldırın ya da farklı yöntem kullanın. Lütfen iyi düşünün.
İzlediğim Türkiyede izlediğim videolar da hep olumlu hissettiren videolar. 3-5 sene geçtikten sonraki deneyimler çok az yer alıyor. Zor bela ulaştıklarım da pek olumlu değil. Seçimim için kendime çok yükkleniyorum. Hayatın anlamını kaçırıyorum. Kendin ettin kendin buldun. Şükretmeyi öğren diye ama aşamıyorum sanırım. Aynı kaderi paylaşan var mı benimle çok merak ediyorum. Kaç yılda ne değişti ya da bir kaç sene geçip olumlu düşünen var mı?
İşlemden sonra başka işlemler yaptırmak mecburiyetinde mi kalıyoruz. Siz de yıllar içindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız memnuniyet duyarım.
İzlediğim Türkiyede izlediğim videolar da hep olumlu hissettiren videolar. 3-5 sene geçtikten sonraki deneyimler çok az yer alıyor. Zor bela ulaştıklarım da pek olumlu değil. Seçimim için kendime çok yükkleniyorum. Hayatın anlamını kaçırıyorum. Kendin ettin kendin buldun. Şükretmeyi öğren diye ama aşamıyorum sanırım. Aynı kaderi paylaşan var mı benimle çok merak ediyorum. Kaç yılda ne değişti ya da bir kaç sene geçip olumlu düşünen var mı?
İşlemden sonra başka işlemler yaptırmak mecburiyetinde mi kalıyoruz. Siz de yıllar içindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız memnuniyet duyarım.
Son düzenleme: